Már aláírásgyűjtés is kezdődött, de Bajnai Gordonék még mindig nem békültek meg a rezsicsökkentéssel. Közben kiderült, az Atlanti-óceán sem jelent akadályt, ha a a kormány elleni harcról van szó: Magyarország ismét nemzetközi össztűz alá került a hazai baloldalt támogató érdekkörök által. Az MNO heti összefoglalója.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
@lenhardtibolya: Kedvesem, azt tudod ugye, hogy az elmúlt három évben több mint 10 %-kal emelkedtek a rezsiköltségek , ugye? Gondolom érzékeled, mert Te ebben az országban élsz. Nos ebben a három évben már a fideS kormányzott. Gondolom arra is tudod a választ, hogy miért épp most , közeledve a választásokhoz jutott a populista fejükbe, hogy meglépjék ezt és miért nem azonnal, ahogy átvették a hatalmat. És gobndolom azt is tudod, hogy ezt azért valakik csúnyán kifizetik majd. ha nem tudnád te is ebbe a "valakibe" tartozol. A többi stimmel :))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
@lenhardtibolya: nem a busz, és a nagydarab volt a lényeg...Hanem hogy mit mondott!! Teccik érteni?? :))
foglaltnick
Mert nem értenek hozzá, ahogyan a kormányzáshoz sem értettek, ezta libatolvaj saját maga vallotta be.

És persze kevesebbet tudnának elvtársaiknak és maguknak lopni.

Ilyen egyszerű.
Pálinkafőző Rézüst
@foglaltnick: mint te?? :)))))))) Magaslabda volt...:)))
foglaltnick
@Pálinkafőző Rézüst: Én még nem voltam kormányon, leszámítva, mikor lefejeltem a szélvédőt egy erős fékezésnél - nekem nem kell értenem hozzá.

Annak a jóllakott napközisnek viszont kellett volna, de hát ő egy "szagértő kúrmány" utóvédharcosa volt, akinek az volt a feladata, hogy a levitézlett főnöke után eltüntesse a nyomokat.
lenhardtibolya
@Pálinkafőző Rézüst: Csak a személyemre vonatkozó utalást próbáltam pontosítani, tehát én buszon nem tartok "előadást" sőt!
jancsik68
Az un rezsicsökkentés egy nagy hazugság,parasztvakitás!!Elötte 20-30 %-kal felemelik az árakat /LÁSD: VIZ-CSATORNADIJ,SZEMÉTSZÁLLITÁSIDIJ/.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.