Meghökkentő módon 'Köcsögmentesítési Napoknak' nevezte el Bogdán László, Cserdi polgármestere azt az előadás­sorozatot, amelyet helyi és környékbeli romáknak szerveznek bűnmegelőzési célzattal. – Az elnevezés polgárpukkasztó, de ez szándékos, hiszen erre más is felkapja a fejét, amúgy meg mi, cigányok is polgárpukkasztóak vagyunk – indokolta a választást a polgármester a pénteken a faluházban tartott nyitórendezvényen. – Az előadásokon a cigányságnak azt az arcát kell megmutatni, amivel átlépjük a magyar társadalom tűrésküszöbét, éppen azért, hogy szembesüljenek a romák a valósággal és tetteik következményeivel – tette hozzá...

Forrás: bama.hu
Feltöltő: IQrájderöcsém
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

honeykiss
Köcsög a köcsögnek nem töri le a fülét...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
foglaltnick
@kerék: Nincs jövőjük?! Dehogy nincs.

Bármilyen környezetben, bármilyen körülmények között szaporodóképesek és túlélnek minden rendszert, igényeik megállnak az enni-inni-még több munkakerülőt csinálni elvnél.

NEKÜNK nincsen jövőnk, ha ezekkel nem csinálunk sürgősen valamit.
kerék
@foglaltnick: Nekünk már amúgy sincs, de ha mi elhagyjuk az országot, és övék lesz , akkor bizony ők is meghalnak, mivel képtelenek fenntartani magukat, képtelenek dolgozni. Életképtelenek.
foglaltnick
@kerék: Sztem ebben súlyosan tévedsz. Mindig találnak "gazdatestet", amiből élhetnek, nem érdekli őket, milyen nyelven karattyolnak a gazdák - csak meg lehessen belőlük élni.

Egész Európát elözönlötték már, és sehol sem dolgozni akartak, csak lenyúlni azt, amit MÁSOK termeltek.

Franciaországban (ahol, mint az tudvalevő, NINCS rászizmus és a demokrácia fája naponta hoz új hajtásokat) szolidan rájuk gyújtották a tábort... igaz, ott nem emelte fel szavát Reding meg a többi megélhetési jogvédő
kerék
@foglaltnick: Jó a meglátásod, az eu valóban csak minket basztat, az, hogy a nyálas franciák elküldték őket a picsába, az nem zavarja őket. Az, hogy tőlünk délre illegális abortuszokkal próbálták elérni, hogy lekölykezzenek, az sem zavar senkit. De ha itt megvernek egy cigányt, mert megölt 3 embert az már rasszizmus.
Nem tudom mi a terve ezzel az eunak, de az biztos, hogy sehol nincs maradásuk, innen már csak keletre mehetnek, de már Indiában sem fogadnák be őket.

Egyszóval mi lettünk a szemetes, ide az összes cigányt, és innen nem engedik, hogy bárhova kizavarjuk őket. Szóval aláírták a halálos ítéletünket.
IQrájderöcsém
@kerék: A franciák nyíltan kimondták, hogy minden támogatást megad az eu, csak tartsuk itt őket. Van még kérdés :) ?
:(
keresztapa
@IQrájderöcsém: A franciák a Szabadság, egyenlőség,Testvériség, Béke, szolidaritás,, demokrácia, csupa egyetemes "humánus" érték letéteményese, és biztosítéka. Mindaddig még cigány érintettség nem éri a polgárait. De cigány érintettségnél, saját polgárainak védelme elsődleges szempont, és kitoloncolják azokat akik a polgárok által elvárt írott, és íratlan törvényeket, életvitelük alapján nem képesek betartani. Ehhez még csak antiszemitának sem kell lennie, Mint ahogyan Senki nem ítélte el őket, a kapitalista országok közül, az EU-is hallgatott, nem rasszista, mert saját polgárait védte.
Pedig a kapitalizmus gyakran szül érdekellentéteket, melyben a gyengébb fél sokszor,
nem a valódi problémát megragadó, de mégis hatásos, kirekesztő, uszító eszközrendszerhez fordul,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.