A választók nem fordultak el a jelenlegi kormánytöbbségtől - így értékelte a hétvégi, fideszes győzelmet hozó időközi önkormányzati választások eredményét Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke hétfőn Budapesten.

A sajtótájékoztatóján részt vett Benkő Tamás, aki a Fidesz jelöltjeként Dunakeszin nyerte meg az időközi képviselő-választást, valamint Horváth Győző is, aki a Fidesz-KDNP színeiben a szentendrei képviselő-választáson győzött.

Kósa Lajos szerint az eredmények azt mutatják, az emberek csak mérsékelten figyelik "a baloldali belküzdelmeket", a baloldal üzenetei és a most is megnyilvánuló "gyűlöletkampánya" pedig nem érdekelte őket.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

craven
Dehogynem..az ilyen cikkek csak arra jók,hogy elbizonytalanítsák azokat az embereket,akik már nem bíznak a vezírben... szebb jövőt!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@hallgatag: Jó akkor keféld meg. így jobb???
hallgatag
@Mobil123: A cipömre gondoltál ??? az fényes ...:):):)
nahát
tévedés, a választók többsége a baloldalról nem akar többet hallani!
jozsiami
Dunakeszi nem Magyarország .Más városokból még az önkormányzati képviselő is aki fideszes elment ki külföldre dolgozni.Már nem csak az emberek fordulnak el a kormánytól hanem a saját emberei is nem csak a pártjukat hagyják el hanem még az országot is amit a párt nem tud megakadályozni ,de az egyetemistákat ide kötné de nem fog sikerülni.
guszty
@nahát: Szerintem a fidesszel van tele az emberek túlnyomó többségénak a t.ke.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.