Állami telekkel gyarapították az épülő rózsadombi villájuk körüli területet Lángék- írja a Blikk. A lap információi szerint Láng Zsolt II. kerületi polgármester telke melletti 189 négyzetméteres ingatlant édesanyja, Láng Péterné vette meg az államtól: tulajdonjogát ugyanúgy 2011 novemberében jegyezte be a földhivatal, mint Láng Zsoltét a szomszédos telekre.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Magyarország sikertörténet. A Tocsik (nyugodjék békében) sikertörténete csak babazsúr volt ezekhez a rohadék félázsiai rablókhoz képest.
Dr. Felipe
Magyarország sikertörténet. A Tocsik (nyugodjék békében) sikertörténete csak babazsúr volt ezekhez a rohadék félázsiai rablókhoz képest.
alfás
@szepwilly: én is már csak azon,hogy Te semmin. :-)
nemkati
Sietniük kell a fiúknak, már csak egy évük van, hogy szétosszák maguk között Magyarországot. :)
zipper
@kukac50: Á,dehogy, az udvari csivava farkára azonnal csomót kötnének, ha egy ujjal is akárcsak mutogatni merne ...arról nem beszélve, hogy már nem elmaszatolási körmánybizonytalan...most valami agrársumákban vesz részt , őszintén szólva, ez közelebb is áll a személyiségéhez...

gumicsizma
nagy pofa,
trágyahordás
hadova...valami hasonlóval qrja agyon unalmas óráit ez talaj menti little-big man...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.