A Hír TV megbosszulta az Orbán Viktort lejárató NDR-es gyerekműsort, ugyanis elkészítette a maga Merkel és Németország-ellenes verzióját. Rajzfilmháború van kirobbanóban? Szervusztok, gyerekek, ez a Kölyök-Célpont! Bodacz Balázs bácsi vagyok. Ma arról tanulunk, hogy az...

Feltöltő: safranyn
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Sikeresen beleszaladtatok egy orbitális ön-tökönrúgásba gyerekek.
"Németországnak nagyon sok pénze van, ezért béna rajzfilmekre költhetik az adófizetők pénzét."
Pontosan, bunkócskáim. A jóléti államokban futja a feleslegre. Ti pedig az államcsőd peremén egyensúlyozva költitek a pénzt ilyen sz@rságokra.
Hogy vikibácsi is felfogja, focista nyelven mondom; ezt hívják öngólnak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lópicigáspár
Atya világ! Ezek nem hallották még azt a mondást. hogy az erősebb kutya b@szik! Ilyen bugyutaságot!. Az elfelejtették Ciprus kapcsán megemlíteni, hogy azért mondják meg nekik mire költsék a pénzt, mert tőlük kapták és nem szeretnék, ha marhaságra prédálnák!
szepwilly
@guszty: egy nagy rakas olcso szar,fel perc,hat nem izadtak meg!
Kerdeznem az okos tonit,hogy mikor bantottak a törököket,meg a ruszkikat sem!
A Tündik bündije
Viktorovics, te nagyon hülye... ez már fizikai fájdalmat okoz...
miazavalami
Mint az ovisok! Nem vagy a barátom! Beeee... Megmondalak apukámnak , majd ő kirúgatja az anyukádat!
A Tündik bündije
Sikeresen beleszaladtatok egy orbitális ön-tökönrúgásba gyerekek.
"Németországnak nagyon sok pénze van, ezért béna rajzfilmekre költhetik az adófizetők pénzét."
Pontosan, bunkócskáim. A jóléti államokban futja a feleslegre. Ti pedig az államcsőd peremén egyensúlyozva költitek a pénzt ilyen sz@rságokra.
Hogy vikibácsi is felfogja, focista nyelven mondom; ezt hívják öngólnak.
vukkocska
Most akkor mi van? Mégsem rúgja ki Orbán azokat, akik ilyen filmet csinálnak? Ja, hogy az csak a németekre vonatkozik? Amiatt pedig pufoghat úgy, ahogy akar. A németek profik, a Hír Tv-jé pedig olyan bóvli, ahová az egész országot sorolták, pedig csak a fideszt kellett volna.
SLAakku
Azt mondták itt a múltkori gyerekhíradóban, hogy a magyar kormányfő nem bírja a kritikát. Hát ez nagyon nagy tévedés! Ezen a kis filmen jól láthatjátok, amint Viktor bácsi éppen nagyon bírja a kritikát, felhőtlenül kacag, az ott mellette Bayer Zsolt bácsi, aki épp tortát vág és szintén kacag, mögöttük pedig Balog Zoltán bácsi, aki annyira bírja a kritikát, hogy ki is tünteti a kormány zsidózó kritikusait, mert azt hiszi, a támogatói. Ilyen egy mókás hely ez a Magyarország, most mondjátok meg!
Tootsy
A vitya jelenlegi agymukodeset is ketsegbevonom, de hogy ez a par primitiv kep -mondjuk egy olyan orszagban, ahol egy Vuk (bocsi, "vukkocska"!...:o)), Ludas Matyi,vagy a Magyar Nepmesek, stb. keszultek, - egy 5 eves gyerek szegenysegi bizonyitvanya, amit meg a tanitoneni is megbocsatoan felretolna a tobbi gyerek muve kozul...De csuti Maradona most buszken kihuzhatja magat a delceg alakjaban, es elmondhatja magarol: "Otvenet utottem a kalappal, mire egyet o a lo"ccsel..." Ennyire sotet nem lehet...
mekkelek
Ez aztán a frappáns válasz! Mutassuk meg nekik milyen a magyar virtus, velünk aztán nem lehet packázni! Remélem lesz megint egy jó 100 millás plakátkampány (Simicskának húsvéti sonkára) és jól megnézhetik magukat a németek!!! :)

Gondolom a híveknek ezután a rajzfilm után jobban megy a locsolás... szánalmas...
amaramaistanna
@miazavalami: Ráadásul nekem több zsebem van!...
profon
Úgy látszik ,hogy az agy hiánya nem gátolja a Hír tévéseket.
Tootsy
@profon: Kedves, a TV musor csinalashoz nem agyra, hanem filmszalagra es szorasi frekvenciakra van szukseg, abba meg mintha bovibe lenne a "kirali teve"
Kapitány1123
Szerncsétlen,agyalágyultak! Még mindig van lejjebb! Ez kell az IQ bajnok fideszhívöknek.
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Bocs ,aki nem tudná,tegnap álltak sorban ételért a Blahánál,miközben Vikike otthon harcol az asztalnál:
propeller.hu/szorakozas/2661803-orban-viktor-harcol-husveti-asztalnal
coni
Nálunk is nem sokára az utcán lesz a nyomorult tömeg mint a görögöknél, ciprusiaknál, rázzák az öklüket az Unióra, IMF-re, bankokra és multikra, miközben a hatalom elégedetten dörzsöli a markát, mint a görögöknél és a ciprusiaknál is, miután jól lerabolták az országot, meghamisították a jelentéseket.
Sede
@coni: annál birkább a magyar, minthogy utcára vonuljon.
mariaberta
És most azt várjuk, hogy ellássanak minket pénzzel? Befektessenek nálunk? Azt hiszem, Orbán köszönetet mondhat a Hír Tv-nek ezért a "szellemes" mesefilmért.

Ezek mindenkit bírálnak, de Őket aztán ne merje bírálni senki. Kis érzékeny dakoták.
Dr.Doktorovics trinitron dr.
@coni: Nyomorult vagy nyomorgó???Nagyon nem mindegy!!!
veszmi
Itt az idő, hogy újból nekiinduljanak Lengyelországból és Romániából az import tüntetők, hogy a kedvenc békemenetükkel egészen a németországi tv-székházig masírozzanak!!! Talán sikerül nekik azt is elfoglalni és az ottani köztévében is arról propagandázni, hogy milyen jó nekik Magyarországon!!!
veszmi
... ez pedig nem rajzfilm lenne!!! Vezír-cikk, sok-sok vezető napilap oldalán!!!...
Sede
most akkor kirúgatja orbán a célpont szerkesztőit???
merthogy ezt helyezte kilátásba nemrégiben.
hiteltelen fidesz banda.
a Pepita
Ha harc, hát legyen harc! - mondta az ördög, és odafingott a villámnak...
laszlobihari
Eszementek csapata a(z) (ál)hír tv és gazdái, nem megvédték hanem még jobban bele döngölték sz@rba az agyament csuti törpét, jellemzően még hazudtak is ebben a fél perces rajzfilmben, úgy látszik rá áll a szájjuk, ez már automatizmus mivel ép ésszel ilyet tenni lehetetlen, vagy én tévedek és nekem kéne bevonulni a sárga házba (az oroszok szerint száznyolcas, szto vaszmoj).
Tootsy
@laszlobihari: Nyugi, Kedves, nem Neked kell bevonulni, jar a torpe Doblingbe magatol is, hiszen nincsen mar "Sargahaz",...Gyerekes, durcas hozzaallas,teletuzdelve hazugsagokkal... Ha bantanak a torok vendegmunkasokat, akkor azok miert mennek mindig vissza a nagy unnepek utan? Csak mert ennyi mazochista el Torokorszagban?
coni
@Dr.Doktorovics trinitron dr 10:21.

Mivel 6%-al nőtt a Fidesz népszerűsége az ál-rezsi csökkentés hatására és 2/3-al választották meg 2010-ben a Fideszt az emberek, és elhiszi a többség, hogy minden bajuk okozója az EU, IMF, a kisebbségek, a bankok és a multik, ezért az emberek nagy része nem csak nyomorog, de nyomorult is:szerencsétlen, ostoba. Sajnos.
Sede
@coni: bizony, nappali sötétségben él ez az ország már több mint két évtizede.
miazavalami
@amaramaistanna: Mé? Kertész nadrágot hordasz? :-)
fefe0741
Ez a szopós fikusz nem tanult a Zrínyi esetből???
bundi
kí erről aváncsi lennék verőce entero senkifia triumvirátus véleményére is, mert amit eddig írrtak erről az emberek, az elég egysíkú.
Hellcat
Húderohadtszánalmas...eddig is egy rakás szar volt a hírtv de ezzel most nagyon mélyre süllyedt. Baszki ez...ááá. ezt nem lehet leírni mennyire gáz.
lemma
Ez is legalább annyira érdekli a gyerekeket.
Csinálnának színvonalas anyagokat - amiből egy fiatal is tanul!
tűzróka0919
Van még lejeb hírtv ? Ehhez egyszerűen nincs mit hozzászólni !!
fefe0741
@tűzróka0919: kérdés volt vagy válasz?
yazo64
ovi visszavág... ezek után el mer még egyszer menni a Merci gyárba bazsalyogni?
fefe0741
@yazo64: EL!!!Ez egy féreg,nincs gerince..
SLAakku
...Az időjárásjelentés viszont fontos, azt államosítottuk – ugye ti sem szeretitek a rossz időt? Az Alkotmánybíróság is szabadon működhet, senki nem akarja befolyásolni, nem azért rakjuk oda sorra az embereinket, mintha bármit is akarnánk tőlük.

A magyar kormányt egyébként azért nem kell ellenőrizni, mert képzeljétek el, három éve az emberek kétharmada (azaz 2.700 000 szavazó az összes választó 33 százaléka, de így is nagyon sok ember ám!) így döntött. Bíznak bennünk. A bizalom nagyon fontos dolog.

Hát ilyen egyszerű és könnyed az élet nálunk Budapesten!
tűzróka0919
@fefe0741: 19:33 Kérdés . Mert erre én nem tudom a választ . Mert ettől gügyébb műsort még nem láttam . Gyügyügügyü :))
Hozé
eddig volt-ismereteink szerint- feudalizmus, kapitalizmus, szocializmus, most van idiotizmus.HAJRÁ!
zipper
Ez ám a jó világ a "forradalmi" Magyarországon, minden szép, minden tök jó, a zemberek jólétben, probléma egy szál sem, a Blahás kirándulók meg viccből álltak sorba, hogy lejárassák Tündérország piros pöttyös seggű tündér vezetőit, akik nem engednek semmilyen német nyomásnak és jó tökösen megválaszolnak - rajzfilm közreadásával a ronda, gonosz kommunista németeknek, akiktől mellesleg igen nagy mértékben függ Magyarország gazdasági állapota.
nehogymá
ez bizony hitvány.csak sértödöttség van benne.mint az ovisok.
lópicigáspár
@bundi: Kihagytad a negyediket! Ott a válasz a hsz-od alatt! :-)))
Tootsy
@yazo64: Dragam, ha az ehezok elott kepes eldicsekedni egy 15 kilos sonkaval (Hu", ilyen allat nincs is!), akkor megnyugodhatsz, a Mercigyarba is el fog latogatni, legfeljebb az integeto uttorok kozott nem lesz neger...:o(
percsi
Úr isten, egy a barom irányítja az országot. Mit akar Németországtól? Gyagya film helyett a német miniszternek kellett volna írnia, hogy rúgja ki az NDR-es gyerekműsor készítőit, mint Orbán a nagyhatalom, meg tiltja a valós események megírását! Most harcolni fog a világgal? Borzalom, még nagyobb nyomort hoz a fejünkre!!!
rosalinda57
Hiteltelenség helyett jobb lenne az önkritika. Nézzen már egyszer tükörbe OV és vegye észre már a "gerendát", ne mindig a "szálkát" keresse másban.
DR Eric CARTMEN
A Hir-tv inkább kiröhögtette magát. Gondolom a püffedt pávatáncos megsértődött, és kiadta nekik a parancsot! De az elmebajnoknak nem mondta senki, hogy az oroszlán bajszát nem egészséges dolog rángatni???
tűzróka0919
@DR Eric CARTMEN: Nem fél tőle :) Szerinte ő az idomár :)
amaramaistanna
@DR Eric CARTMEN: Ez inkább harakiri volt.
SLAakku
A Nézőpont Intézet Médiaműhelyének egyik elemzése Magyarország 2012-es megjelenését vizsgálja a világsajtóban.
Hét ország negyven médiumát szemlézte az intézet. A magyarországról szóló cikkek 46,5 százaléka negatív, 47,68 százaléka semleges, 5,80 százaléka pozitív.

A tetejébe most a Hír TV Merkel és Németország-ellenes rajzfilmháborúja!
Nauta
Szánalmas!! Oszt akkor most mi van? A német gyerekek le se sz@rják a hír tv.-t! Orbánt pedig kiröhögik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.