Hiába a válság, várhatóan idén is lényegesen többet költöttünk a Húsvétra a szokásosnál. Az Országos Kereskedelmi Szövetség szerint 40-45 milliárd forinttal is többet fizettünk ki a boltokban az év eleji hónapokhoz képest. Hasonlóan a korábbi évekhez, várhatóan idén is sonkára, édességre és tojásra költöttük a legtöbbet.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
Én nem szórtam el egy fillért sem , mert amit vettem minden elfogy. :-)
orogordog
Már ezt is sajnálják az ingyenélő politikusok és firkászok.
Kutyafüle
Annyit nem. Hóvégére esett a Húsvét:))
csikknorisz
@Kutyafüle: Na ja. Ráadásul a holdfázisokat még a politikusokra se lehet kenni. Ez most tényleg nagyon sokadikán jött. :)
miazavalami
Én nem szórtam el egy fillért sem , mert amit vettem minden elfogy. :-)
Tootsy
Csodalkoztam volna is, ha karacsonyfara meg virgacsra koltik a zset,... Egyebkent a cimben emlitett 3 dolog: sonka, csoki, tojas miota penzkidobas illetve tulkoltekezes? Aki ezt a hulye cimet adta, lehet, hogy minden evben kapott egy szerencsetlen tapsifulest is, nemcsak csokit meg sonkat,... Ilyen pongyola fogalmazassal menjen vissza az elsobe,... Igazad van, kedves miazavalami, az etel is, csoki is elfogy, ALTALABAN EZERT VESZIK,... De lebegjen a szemunk elott vitya sporolos peldaja: o bezzeg a nehezen megkeresett lovejabol inkabb vett egy adventi koszorut (karacsony utan a kinainal minimum harmadaron elerheto), es a 15 kilos sonkat sem a csaladi budget-bol gazdalkodta ki, hanem egy jobarat "dobta meg" vele,... (sajnos, nem talalt,...:o(( ).Most mar mindenki tudja, hogyan is kell sporolni...:o)) (Rakosi elvtars mar regen kikuldte volna a nagy fekete autot a "titkos va'go' jobarathoz", azzal a kerdessel, hogy ;" Elvtarsak, hogy is van ez? Ekkora sonkat elszabotalni a neptol?..".)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.