A parlamentben többségben lévő erők kormányzáshoz való jogát senki nem vonja kétségbe, de vannak bizonyos emberi jogi normák, amiket a többség álláspontjával szemben is érvényesíteni kell – ezt Gadó Gábor egykori igazságügyi államtitkár mondta az ATV Start című műsorában. Gadó a hvg.hu-n megjelent írásában az Alaptörvény módosítását kritizálta, melyre reagálásként a Heti Válasz azzal vádolta a volt államtitkárt, hogy konkrétumok említése nélkül fogalmaz meg bírálatokat, és csupán a hatalom elvesztése miatti indulatok vezérlik. Gadó szerint viszont a népakarat mindenek felettiségéről szóló megközelítés már mintegy 150-200 éve elavult, mert mint mondta, ha ez most is így lenne, akkor Magyarországon ma is lenne halálbüntetés.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Kellene is nagyon a gyilkosok feleljenek halállal. Meg a politikusok akik a nép ellen dolgoznak. A földosztók is oda kerülnének.
Csizmás Kond
Persze hogy kellene halálbüntetés...és minden héten azért gyűlni nem tüntetésre...
szepwilly
minden gyilkost,pedofilt,allatkinzott,felkötnek,menyi hely lenne a börtönben a tolvajoknak!
csa-csa
AZ TUTI!!!
mondjuk én 48 óra alatt "ki is üríteném" az összes börtönt

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.