A legvégső esetben a pedagógus-minősítés a tanárokat kirúgását is eredményzeheti. A következő tanévtől három "kitüntetett" szakértői szerep különül el a köznevelésben – jelentette be Hoffmann Rózsa. Szakértőnek azok jelentkezhetnek, akik legalább 10 éves gyakorlat és ajánlások alapján felkerülnek az országos szakértői névjegyzékre, elvégzik a számukra az Oktatáskutató Intézet vagy az Oktatási Hivatal által szervezett képzést, és részt vesznek később is olyan továbbképzéseken, amelyek "frissen tartja tudásukat". A köznevelési államtitkár elsőként a szaktanácsadói, tantárgygondozói szerepet emelte ki. A szaktanácsadók, tantárgygondozók a pedagógusok munkáját segítik tanácsokkal, például hogy a Nemzeti alaptanterv vagy a kerettantervek egyik vagy másik új elemét hogyan érdemes tanítani. Óriási az érdeklődés ez iránt a pedagógustársadalomban, a szaktanácsadói keret 800-as létszámára mintegy ötezren jelentkeztek .

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kerék
Magyarán: aki nem fideszes azt kibasszák.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kamazuka
@csongorita: Megnyitottam de mintha valami pénzről szólna.
Vagy tévedek?
Bástya Elvtárs
@csongorita: 6 hónap és vége ennek!!! Be fog dőlni!
P-Márta
IGEN, saját hazánkban félelmet kelt az Orbán diktátor önkényuralma, ettől erősödik meg, ettől lesz még nagyobb akarnok, mint annak idején Cseuseszkú, tudják ők jól, hogy kell ezt csinálni, tele vannak volt komcsikkal, jó tanácsadóikkal:
"Egy blogtárstól informálódtam az alábbiakról: Stumpf István - MSZMP tag, Hazafias Népfront alelnök Járai Zsigmond - MSZMP tag, kormánytag, III/2 ügynök Matolcsy György - MSZMP tag, III/2 ügynök Csurka István - III/3 ügynök Martonyi János - MSZMP tag, kormánytag, III/2 ügynök Chikán Attila - MSZMP tag Pintér Sándor - MSZMP titkár Boross Péter - MSZMP tag Ligetvári Ferenc - MSZMP tag Boros Imre - MSZMP-titkár, III/2 ügynök D-8 Balogh Gyula - MSZMP tag Mikola István - Hazafias Népfront Fónagy János - MSZMP tag Vonza András - MSZMP tag Szabadi Béla - MSZMP tag, munkásőr Varga Mihály - KISZ titkár Deutsch Tamás - KISZ titkár Orbán Viktor - Gimnáziumi-egyetemi KISZ titkár Kövér László - KISZ-titkár, a Forradalmi Munkás-Paraszt Kormány és Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottsága alá tartozó Társadalompolitikai Intézet munkatársa. Pokorni Zoltán - KISZ tag" No, csak, miért szégyellik a fenti urak, hogy "HONNAN" jöttek?

Pintér Sándor, az ex belügyér. Járai Zsigmond az ex pénzügyér. Matronyi János az ex külügyér. Boros Imre ex PHARE miniszter, majd földművelési miniszter. Matolcsy György György ex gazdasági miniszter. Kövér László ex titokminiszter. Szalai Annamária függetlenített KISZ titkár, a Fidesz ORTT delegáltja. Stumpf István ex kancellária miniszter Csintalan Sándor Szűrös Mátyás, Pozgay Imre mind azok voltak és hogy a képviselőik között hányan vannak, azt még nem tudni, de érdemes lenne megtudni, csak úgy kiváncsiságból is. "

Ennek a oligarchia-banda kormánynak, semmi és senki sem számít a hatalom a mindenük, azt tesznek, amit csak akarnak, a NÉP pedig a 2/3-ának köszönhetően mindent megengedett nekik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.