Végső céljuk Orbán Viktor legyőzése, de most valójában nem ez, hanem az első számú kihívó pozíciójának megszerzése köti le az energiáikat – írja a Heti Válaszban megjelent elemzésében Mesterházy Attiláról és Bajnai Gordonról Török Gábor.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@balintj: Nem ő az egyetlen, velem együtt ketten, országosan többszázezren, jövőre több millióan fogunk egy ember mellé állni, és ez Bajnai. Nagyon meg kell magát erőltetni annak, aki bármi kifogást képes felhozni ellene. Most a gyűlöletből vagy tudatlanságból, mások ostobaságát gondolkodás és utánajárás nélkül elfogadókról nem vennék tudomást.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
Ez lemarad: "Aztán jött a Fidesz" - 1998-ban.
nemkati
@Pálinkafőző Rézüst: Nem tudom, hol aktuális, én itt írtam le, hogy látom a rendszerváltást. Kíváncsi lennék a Te, és mások tapasztalataira, véleményére is.
verőce21
@dr lóherre: Akkor a cikkíró hazudott! Maradjunk ebben! :)
Vagy idézd ide a cáfolatot.

(De szar lehet álomvilágban élni, nem látni a fejleményeket.) :)
balintj
@nemkati: A rendszerváltásba én inkább nem mennék bele ilyen terjedelemben. Hogy kik és hogyan akarták, szerintem mindegy, mert, ha nem lett volna Gorbi, akkor azért nem lett volna ez egy ilyen egyszerű történet. Hogy hogyan lettek egyszeriben a volt komcsikból demokraták /mára már minden pártban vannak a férgekből/, sőt egykori ÁVO-s család sarjaiból liberálisok az megint egy érdekes történet. Miként az egész privatizációs biznisz is -Amiből azért a Gyuláék is szépen kivették a részüket, és a Fletónak se csak a morzsák maradtak...és azért ugye egyetérthetünk abban, hogy ebben és más ügyletekben sem nagyon köptek egymás levesébe... Hogy szétszedtek családokat? Ahhoz azért (bocs) idióta emberek is kellenek, hogy senkiházi politikusok szét tudják őket választani a szeretteitől. A gyűlöletkeltés pedig minden oldalon működik.
/ez más országokban is így van/ Nem akarlak megbántani, de Téged is az Orbán elleni ellenszenv vitt a másik táborba, nem pedig az, hogy olyan biztosan tudhatnád, hogy a Bajnai a megfelelő ember. Mint ahogyan legutóbb a kétharmad sem a Viktorra szavazott, hanem nagyrészt arra, hogy eltakarodjon az előző bagázs.
verőce21
@Pálinkafőző Rézüst: (21:18) A 21:48-as hozzászólásom neked is szólt, Önsorsrontó!
Pálinkafőző Rézüst
@verőce21: miért sorsrontó az, ha valaki nem akar gondolatok nélküli droidként élni?? Szerinted az, én meg már kinőttem belőle, hogy parancsszóra cselekedjek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.