Rendőrkonvoj kíséri a mentőt. Úgy tudjuk, de ezt egyelőre nem erősítette meg a rendőrség, hogy elfogták Nyerges Zoltánt. Információink szerint megsérült a művelet során, hogy mennyire, azt nem lehet tudni. Szemtanúk szerint a Magyarürögi úton lefelé hat szirénázó rendőrautó kísér egy szintén szirénázó mentőt! Vélhetően abban van Páva Zsolt lányának támadója. Egyelőre arra várunk, hogy a rendőrség megerősítse, vagy cáfolja ezt az információt.

Forrás: pecsma.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

124 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
@Nauta: nem a Páva lányáról van szó, hanem egy 20 éves kislányról, akinek arc- és orrcsontját eltörte ez a brutális támadó. Nem meg, hanem ki kellett volna lőni ezt az állatot, mert képtelen egy normális szexuális életre, hiszen nem először erőszakoskodott, akkor egy 15 éves kislány volt az áldozat. Nem vagyok egy gyűlölködő, de az ilyen cselekmény iszonyatos indulatokat váltanak ki belőlem. Van gyermeked? Ha nem akarsz, erre ne válaszolj, csak a fent leírtakból gyanítom, hogy nincs, vagy legalábbis nem lányod.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nauta
@balintj: Az azért nem,mármint nem a tesóm.Azt hiszem nem értetted,mit filóztam "papírra"
lemma
@miazavalami: valaki elmondja tulképp mit sinált ?
miazavalami
@lemma: Páva Zsolt lányát támadta meg. Megverte és megpróbálta megerőszakolni...
Erre gondoltál , vagy ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.