Nincs még pontos forgatókönyv arra, hogyan válasszák ki az ellenzék miniszterelnök-jelöltjét - mondta Bajnai Gordon volt kormányfő az InfoRádió Aréna című műsorában szerdán.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Amig Magyarországon a jobboldal hamis és hazug propagandája kikezdte Bajnait, és megpróbálja hitelességét földbe tiporni, addig a többi elit, vezető nemzetközi egyetem felkérte őt, náluk oktasson alkalmazott gazdaságtant és válságkezelést. Ezek az egyetemek:Columbia (5. legvívósabb egyetem a földön), John Hopkins (12.legismertebb egyetem)és a Zürichi Egyetem. (13.legismertebb egyetem). Ki csinálja ezt utána a mostani kormányból? Majd a zorbáncot is hívják, mutogatják... hogy meséljen a kilábalásról, 5 millió ember szegénnyé tételéről, a mérhetetlen elvonásokról, a munkanélküliségről, az emberek lelkének kiszárításáról..és az un ortho doxia populáréjáról..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.