Magyarország továbbra is számíthat Németországra és a német vállalkozások befektetéseire - összegezte csütörtöki berlini tárgyalásainak tapasztalatait Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter hazai...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
@yazo64: Hogy mé nem ragadt abba a kevés betonocskába:-))
kamazuka
Az úgy van, pozitív hozzáállással hogy ha otthon Hans Jűgermann germaniában egy terméket 100 egységből állított elő,azt most itt nálunk elő állítja 80 egységből tehát nyert 20 egységet.Az olcsóbban előállított terméket azért még nekünk is 100 egységnyi ellenszolgáltatásért kínálja, az ugye újabb 20 egység.
Akkor az már 40 egység.
Talán tőlünk keletebbre az 50 egységes nyereség sem kizárt.
Ha hazai szférákat nézem akkor a hazai feldolgozó ipar eleve nem eurokomform mert akkor buknának a % ok. a zsebekbe.-így egy a termelői ágazatban ténykedőre a leg nevetségesebb előírásokat kényszerítik,melyek eleve költséget tekintve a termelő eladósodottságát idézhetielő.
Még pozitívabban
Gabona.
Egy hektár gabona 5 embernek ad munkát.
Adhatna!
Malom,Tápgyártás,Gazda,Pékség,Vetőmag előállítás.Pl
Ezek jó része ki lett privatizálva más uniós országoknak.
zipper
Röhej ! 2010 óta mást se csinálnunk,mint számítunk a németekre !
yazo64
@Mobil123: Olyan meggyötört ovi arca az első mikrofonos képen... egy másik képről az jutott eszembe hogy remélem lesz esze és folyékony szappant visz majd be magával a kóterbe:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.