Ha a Pintérékét megelőző rendőrség, ahogyan azt évek óta halljuk, szemkilövetős, akkor ez a mostani meg agyonveretős. Most nyilván megszólalnak majd a jogvédők, akik 2006-os események idején rendőrterrorral kürtölték tele a világot. Hallatja harcos hangját Morvai Krisztina, valamint hű társa, a jogsértésekre szintén igen kényes Gaudi-Nagy Tamás. És feltehetőleg bayerzsolt is hegyezi már a szövegszerkesztőjét, hogy felháborodott cikket írjon az Orbán-közeli Széles Gábor Magyar Hírlapjába. „Ezek nem emberek, hanem állatok”, írja majd az 5-ös számú Fidesz párttagkönyv tulajdonosa. És a Békemenet harcban edzett katonái is javában készülődnek, hogy megvédjék a… Mit is kell most megvédeni? A rendőrség becsületét? Netán a kihallgatottnak a tisztes eljáráshoz való jogát?

Forrás: fsp.nolblog.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Netpók
@zipper: "az értelmes többség nevében, akik a kulturált véleménycsere miatt szeretik a Propellert évek óta."
- Tehát?
SLAakku
@coni: Ez egy jogtalan rendszer... nem látszólag és nem kezd lenni mert már az.
zipper
@Netpók: Elégedetlen vagy ? Írhattam volna "kormány-köcsögöt " is ! Jól sejtetted ! A "szegény", az a szellemi szegény és még kijött rajtam az úri nevelés...
zipper
@Netpók: "Tehát ?" tehát: "Milyen tanú kell neked te szegény ? Hol van a be. tv-ben olyan szakasz, hogy a megbilincseltet agyon lehet verni ? Egy tökös parasztlengőst neked is leoszthatnának, megnézném, hogy görbül a szád... "

Így érthetőbb ?
SLAakku
A harmadik rendőr vallomásában azt állította, a két rendőr gumibottal ütötte-verte a magatehetetlen, hátrabilincselt kézzel földön fekvő Bara Józsefet. ...eddig senki sem követelte Pintér Sándor lemondását. Pedig, ha valamikor, akkor most tényleg távoznia kellene a belügyminiszternek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.