A hazánkról szóló pozitív kommentárok gyakoribbá válása örömteli fordulatként értékelhető – vélekedett lapunknak adott interjújában Kumin Ferenc. A kormány nemzetközi kommunikációjáért felelős helyettes államtitkár elmondta azt is: a külföldi véleményformálás is egyfajta politikai hadszíntér, de fontos világossá tenni, hogy kiknek az álláspontját közvetítik. Bár a pozitív vélemények száma napról napra nő, a szakpolitikus beszélt arról is, milyen feladatok várnak még a kormányra ezen a területen.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Nem értem Kumint, -persze ezt senki nem is kívánja tőlem- hogy lehet ennyire Fidesz rajongó, aki Sólyom László mellett dolgozott, és már ő is belátta, súlyosan tévedett Orbánt illetően.
Na persze: Pénz /és sarzsi/ beszél, a kutya ugat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
Pedig úgy indult, hogy lehetett volna tisztességes is!!
bretagne
@mariaberta: Emlékszem még, amikor Kumin az ATV csatornán a Fórumot vezette. Onnan került Sólyom mellé.
mariaberta
@bretagne: Igen, én is emlékszem, akkor egészen más nézeteket vallott. Aztán Sólyom mellé egy váltás, majd újabb váltás, és nem ártana, ha megfogadná -fentiekben javasolt saját tanácsát-, tegye világossá kinek az álláspontját képviseli.
Mert ez így túl zavaros.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.