620 ezer álláskeresőt tartottak nyilván márciusban a munkaügyi hivatalok, ami ugyan 8%-os csökkentés az előző hónaphoz képest, de a tavalyi azonos időszakhoz képest még mindig magasabb 5%-kal. A...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
Még szerencse,hogy ez nem diploma munka,mert hazugságra épül!
SLAakku
Mindenki dolgozhasson a képzettségének megfelelően. (vagy ingyenes átképzés után olyan munkát amilyen van) Rajta, teremtsenek munkahelyeket! 1989-től nem volt rá idő vagy ész egyik kormánynak sem? Akkor miért tartjuk a sok több diplomás főokost a parlamentben meg a minisztériumokban? Nem hogy adnának hanem ellopták az emberek megtakaritott nyugdiját is! El kell zavarni mindet! A kádári időkben majd minden ember (cigány nem cigány) dolgozott. Kinek a bűne, hogy most nem? Akiknek a bűne, azok teremtsenek munkahelyeket és nem lesz szükség könyöradományért közmunkásnak lenni.

Minden állampolgárnak alanyi jogon juttasson az állam a tisztes megélhetéshez elegendő alapjövedelmet (ez legalább az átlagbér 60%-a, azaz legkevesebb 84.000 Ft).
bundi
azért kíváncsi lennék, ez a 130 000 közmunkás, mennyivel járul hozzá a gdp-hez. vagy őket is azok fizetéséből tartják el, akik a gdp-t előállítják? mert akkor nem túl fényes jövő vár az országra.
SLAakku
@bundi: ...őket is azok fizetéséből tartják el, akik a gdp-t előállítják. Pontosan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.