Ahogy arról korábban beszámoltunk, a nemzeti köznevelésről szóló törvény értelmében 2013-tól a 3000 főt meghaladó lakosságszámú települési önkormányzatok gondoskodnakk - a szakképző iskolák kivételével - az illetékességi területükön lévő összes, saját tulajdonában álló, az állami intézményfenntartó által fenntartott köznevelési intézmény feladatainak ellátását szolgáló ingó és ingatlan vagyon működtetéséről, beleértve a tanulók iskolai étkeztetésének biztosítását is. Ennek megfelelve, a város a Debreceni Közterület Felügyelettől történő kiválással 2013. május 1-jével megalapítja a Debreceni Intézményműködtető Központ önállóan működő és gazdálkodó költségvetési szervet. A központ létszámát 570 főben határozzák meg.

Forrás: civishir.hu
Feltöltő: Cívishír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
Növekszik a vízfej, még mindig sok a csókos, aki nem kapott jól fizető állást?

A szoc rendszer egyik átka volt a központosítás és az állami szektor hatalmasra duzzasztása, vagy ezek a bumburnyákok nem emlékeznek rá?
Pálinkafőző Rézüst
@Dr.luigilongo60: dehogynem, ők is élvezői voltak! Éppen ezért építik vissza. Neobolsiálkomcsiszélsőballib bagázs! röviden...:)
nemkati
@Dr.luigilongo60: Vízfejek tömkelege lepi el az országot. És szinte mindegyik működésképtelen, vagy rosszul működik. Ezt naponta tapasztaljuk a bőrünkön. Mikor ismeri már fel a kormány, hogy hatalmas hibákat követ el? A népharag kell erre ráébressze? Miért kell ezt megvárni??,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.