Péntek este utasította Orbán viktor a belügyminisztert, tegyen meg mindent, hogy a motorosok újabb vonulását is betiltsák. A Nemzeti Érzelmű Motorosok vasárnapi rendezvényét a rendőrség pénteken még tudomásul vette, szombat délelőttre azonban már betiltotta.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
@jotta: Szia, Kedves jotta! Abban igazad van, hogy ez uncsi, de ha megis megtartjak, menj el valahova a kozelebe a felvonulasnak, csodakat fogsz latni,...Hidd el, TUDOM! Sajna,...
A Tündik bündije
Egyrészt még a mélynövésű minisztárunknak sincs joga ilyen ügyben "csak úgy" utasítgatni a belügyet, másrészt meg mehetnek-nem mehetnek, mehetnek-nem mehetnek, döntsd már el pubi! Ilyen határozottsággal hogy csináltál öt gyereket, besegített valamelyik szép szemű nertársad is?
lópicigáspár
@A Tündik bündije: Kérdik a morét: ezt a sok gyereket mind te csináltad?
- Hát, a nagyját én, az apraját meg a nagyja.
csikknorisz
"Élet menete napján" Ammeg mi? Már ilyen is van a kalendárban? Terjesztesse már akkor ki Steiner úr Orbán úr által Pintér úrral az egész hétre, hónapra. Írják már bele a Zalaptörvénybe, mit szabad csinálni és mit nem az Élet Menete Napján. Mer ezek k.vára fontos dolgok, kutya f.szát nem érdekelné az egész, ha nem csinálnak bolhából elefántot. Reggel megy egyik menet emerre, másik délután amarra, oszt heló. De hát ilyet nem lehet, az túl egyszerű lenne, oszt' mi sajtója, kattyintásszáma, meg politikai haszna lenne úgy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.