Módosul a cukorbetegek inzulinkezelésével kapcsolatos szabályozás, melynek eredményeként többek között lehetővé válik az analóg inzulinok 100 százalékos finanszírozásának folyamatos biztosítása is....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

P-Márta
Fontos lenne ez a változtatás a 2-es diabeteszesek részére, mert ISMERŐSÖM ki sem tudja váltani, közel 4000 Ft-ot kellene fizetnie ezen inzulinért. Így az ÉRTÉK sem lesz sohasem alacsonyabb. Ez az inzulin segítené a csökkentést !
Egyébként szűk látókörű a kormány ebben a kérdésben, mert ahol halmozott betegségek vannak ott bizony minden szándék akarás ellenére sem sikerül a 8 %-ot elérni analóg inzulin nélkül.
Igazi Trebics
@P-Márta: Meg kell, hogy cáfoljalak! A hitvesemnek is van mindenféle nyűge, gyógyszerrel ragyogóan karban van tartva, 7 alatti a cukra, és a háromhavi is!!
Mindenesetre csodálom az önuralmát a diétával!
P-Márta
Ehhez valójában nagy önuralom kell: ISZB miatt állandó szívfibrillációra syncumar, II. diabetes, köszvény, stb. ezeket étkezésileg optimálisra kihozni??? - hihetetlen koncentrációt igényel. Ami egyikre kiváló, ellene van a másiknak...
Örülük, hogy a kedves Feleségednek ilyen szépen sikerül karbantartania a cukor értékeit, jó egészséget kívánok nektek is.
dömdödöm
Az modern inzulinok támogatása nagyon fontos mert hatékonyságukkal és egyszerű és kényelmes használatukkal megkönnyíti az ilyen betegségben szenvedő emberek életét .
Persze eredmény ennek segítsége mellet is csak az étkezésre odafigyeléssel ,diéta tartása mellett érhető el .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.