Az eredeti útdíjtenderen elindult kínai CITCC és Synergon Integrator is tűzközelbe kerülhet korábbi partnerük, az i-Cell kiválasztása nyomán. A bevezetési határidő csak egyszerűbb és olcsóbb technikai...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

darwin
Mindenki a zsidóktól fél,hogy megveszik az országot.Ezek meg besétáltak a farvizen.
Eladjuk mi bárkinek bagóért.Csak az időbe beleférjen. /Négyéves választási ciklus/
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@Tootsy: A kérdés az, hogy egyáltalán ki akarták e szürni az indulókak, és alvállalkozóikat.
Az, hogy külföldön hány magyar cég tud indulni pályázatokon hát van egy - két ilyen, de az kizárólag fidesz érdeketségű. (pl. Simicska keze alá tartozó cégek)
csegala
Hol vagy lenhartibolya@? Te nagyon a sziveden viseled a magyar vállalkozók, a magyar cégek, a magyar termelők érdekeit. Hát most megkapjuk! Ennyit ér a Fidesz magyarsága.
Mobil123
@csegala: ne hiányold!! ilyenkor nem jönnek a fanok, fannék :-))
Tootsy
@Mobil123: Akkor jol gondoltam, sajnos (mar azt, hogy csak 1-2 indulo palyazo van kulfoldon, de az is simicska-kezu...:o(()
silber13
Jó reggelt mindenkinek!@Tootsy kedves!:13:08-ra : csak hazai cégtől fogadjanak el tendert? Mi abban a haszon? Ugyan mitől telne meg a kiíró, elbíráló zsebe? Hiszen egy vesztes magyar pályázó még bele is köphet a levesbe! És akkor nem fog dagadni a zseb. Meg hát a befolyt pénzekkel is lehet kezdeni valamit. No, nem az egésszel, mert az feltűnő lenne...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.