A gazdasági válságban, a szerkezeti átalakulásokban azt kell nézni, hogy abból Magyarország számára milyen lehetőségek adódhatnak - mondta Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap fiatal közgazdászok előtt a Pest megyei Sarlóspusztán. Orbán Viktor a Fejlődő Vállalkozások Egyesületének gazdasági konferenciáján arról beszélt, azt kell nézni, hogy a világban zajló változások mennyire kedvezőek vagy kedvezőtlenek a magyaroknak. Arról is beszélt, hogy az európaiak adják a világ népességének 8 százalékát, ők állítják elő a világ GDP-jének 20-25 százalékát, és ők költik a világ összes szociális kiadásának 50 százalékát, miközben az európai nemzetek adóssága folyamatosan, napi 1,2 milliárd euróval nő. Ez így biztosan nem fog folytatódni - mondta a miniszterelnök. Szerinte a kérdés csak az, van-e terve Magyarországnak arra, hogy a változás eredményeképpen hol helyezkedjen majd el. Orbán Viktor szerint soha többet nem lesz már olyan az európai világ, mint amilyen a válság előtt volt.

Forrás: hirfokusz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nauta
orban: "sértsetek meg minden törvényt,rúgjatok fel minden szabályt! Én kiállok értetek,engem pedig megvédenek a jogászok,oszt jó napot!" Ennyit a felcsúti kanászról!
nagypapa
Magyarország a zemberekből áll ,tökkel ütött felcsúti rém! Az ő érdekük az első,nem az adósság csökkentés MINDEN ÁRON HA BELEDÖGLÜNK IS!
Nauta
orban: "sértsetek meg minden törvényt,rúgjatok fel minden szabályt! Én kiállok értetek,engem pedig megvédenek a jogászok,oszt jó napot!" Ennyit a felcsúti kanászról!
nyanya001
Orbán is visszafoghatná a haverok támogatását
Újabb százmilliók a haveroknak.
egyenlito.blog.hu/2013/05/06/ujabb_milliok_a_haveroknak
hallgatag
Az elözö 3 hozzászólás pármillió
MAGYAR EMBER hozzászólását
tolmácsolta röviden, tömören
Èbresztö, MAGYAR NÈP !!!
nyanya001
Mert Orbán és kormánya - ellentétben a demokratikus európai országokkal -
nem a a szociálisan rászorultakat támogatja, hanem a gazdagokat teszi még gazdagabbá !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.