Ha az ember elolvassa a Magyar Nemzetben Ugró Miklós mostanra legendává vált mai vezércikkét, benne a Mondattal - "Ahol demokrácia van, meg jólét, ott egy párt is bőven elegendő, a pártosodás – miként 1989-ben is – a bomlás biztos jele" - az azt gondolhatja, hogy szovjet típusú. De ha föllapozzuk a Tumblr-t, benne Max Wéreb vezérposztjával, kiderül, hogy sokkal előrébb tart a magyar bürokrácia kínai mintájú átalakítása, mint az eddig sejthető volt. Egy kevésbé ismert kormányzati portálon találta Wéreb ezt a megdöbbentő dokumentumot a köztisztviselők munkahelyi testedzéséről. A hangulat érzékeltetése végett egy idézet:Munkahelyi testedzés pár percben – ülőgimnasztika közösen. Több órát ülünk a számítógép előtt, hosszú az értekezlet, szakítsuk meg kis testmozgással, végezzünk együtt pár gimnasztika-gyakorlatot. A jó kedv fontos kísérő! Mivel a Cinken előfordul a tréfa, a vicc, sőt néha a hülyéskedés is, disclaimernek ide kell írnom, hogy ez egyik sem, hanem a valóság.

Forrás: cink.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adsl70
mondom én fatelepi elvtársak nem vagyok én mai gyerek éltem a nagy Kádár apánk idejében :) ezek elvtársak a javából..
bakegya
Kapitális infantilizmus időnként imába foglalva-dilimozi orbán vidám barakjában.
Imremete
Viktor mikor allitod mar vissza az elso ejszaka jogat?
Sok kis Viktor rohanalna szerte-szana az orszagban.
adsl70
@Imremete: lemaradtál már vissza van csak még nem látszik az eredmény.. meg ne gondold, hogy minde proszto részesül a kiváltságból.. majd csak a hü slepp gyerekei és csak a szebbek :O

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.