Pert nyert Alföldi Róbert, a Nemzeti Színház igazgatója Lenhardt Balázs és Szávay István jobbikos képviselők ellen.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
"A tüntetésen Szávay István azt mondta: "Alföldi Róbert kirakata és megtestesítője mindannak a mocsoknak szemétnek, mindannak a keresztény- és magyarellenes gondolatvilágnak, amelyet az elmúlt 20 év liberális kulturdiktatúrája az országra kényszerített", Lenhardt pedig "beteg, perverz embernek" nevezte a színház igazgatóját."
...a bíróság meg bebizonyította az ellenkezőjét vagy mi a szösz ?
fefe0741
Végre megint olvashatok ilyen régi barátokat..:)
Dr.luigilongo60
Mennyi okos jobbikos volt a tüntetésen, verték a nyálukat Alföldi ellen ,oszt egy előadást se láttak.

Vicces gyerekek ezek, azt sem tudják megfogalmazni, hogy mit szeretnének és mit értenek azon, hogy a "nemzeti értékek színháza".
zipper
Érdekes, hogy Szávay is szexuális indíttatású fotóval jelent meg a sajtóban, most meg ez a másik, nemzeti 4 ütemű "kötschög duda érzelmű" is, aztán volt egy magyaros mentében feszítő jobbikos "rezsó " is, aki egy fotón nyalta pofán a kedvenc hímet..."édesanyám sej-haj, Irán felől 'meleget' fú a szél..."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.