A kormánypárt helyi potentájai osztották el a dohányboltok üzemeltetésének jogát - tudta meg a hvg.hu több fideszes forrásból. A listát a választókerületi elnökök véleményezték, de volt olyan város is, ahol a kormánypárti frakcióval szavaztatták meg, ki nyithat trafikot. A kormánypárti politikusok több esetben a saját rokonaikat juttatták e lehetőséghez.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

81 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Akik a Fidesz szekerét tolják, a komák, a haverok a sógorok
és aki nyal nekik !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bobok
@dr lóherre:Biztos igazad van, nem vitatkozom! üdv.
Nauta
@bobok: 100000 ft nyugdíj? Az sok! A vezíred és a mamelukjai 47 ezret tartják jó megélhetési alapnak! És még valami! Ha te az SZDSZ-re szavaztál,akkor hogy lehet az,hogy orban seggét nyalod?Itt valami nem gyári! Korábban kelj,hogy meg tudj etetni barátom! Az a baj veled is,hogy a fideSS sablon szövegét firkálod.Rájuk szavaztál de büdösek lettek és az SZDSZ-t mocskolod.Kapásból kiderült,mert elkövetted azt a hibát,amit már sok fideSS-es itt fröcsögő haverod elkövetett. Ne hangoztasd,hogy 100000 a "nyuggerdíjad" mert meghallja a kiflicsücskös, leépülőfélben lévő nagyasszonyod és megvédésre lenyúlja.
miazavalami
@bobok: ha az Mszp lenne hatalmon övék lenne az összes dohánybolt...
Honnan tudod? Lehet hogy az ő agyukból nem pattan az isteni szikra!
bobok
@miazavalami: egyáltalán minek külön dohánybolt?
miazavalami
@bobok: Ez az! Aki bagózik akkor is megveszi , ha a vadonban árulják! Csak azért válaszoltam , mert félreérthető amit írtál.. :-)) Nem hinném , hogy egy Mszp. - nek ilyen isteni szikra kipattanna az agyából.
crow0131
@Nauta: Sajnos beszavaztuk, mert elhittem én is hogy igazat beszélnek itt Európában. Sajnos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.