Közösen venné fel a kesztyűt a Fidesszel szemben az MSZP és Bajnai Gordon szövetsége, de egyelőre homály fedi, ki lesz a miniszterelnök-jelöltjük. A volt kormányfő turnéba kezdett, egyre inkább úgy tűnik, Gyurcsány Ferenc is szerepet kap a baloldali összefogásban. Nyilvánosságra kerültek a Laborc Sándor és Portik Tamás találkozóiról készült jegyzőkönyvek. Kiderült az is, hogy a kormány mindenre elszánt a rezsicsökkentés érdekében. Az MNO heti összefoglalója.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Nagyon nehezen ér el Bajnai a józan, de szükséges reform programjával a buta, demagógián szocializálódott tömeghez.
Az emberek gondolkodás nélkül aláírnák, hogy nem akarnak adót sem fizetni, de szeretnének 14 havi fizetést, mert a legelemibb dolgokkal sincsenek tisztában.
Nem fogják fel, hogy a lakossági rezsi csökkentés bújtatott áremelés és hogy az adó pedig a gazdagok pénzének átcsoportosítása a szegényeknek, persze ha nem egykulcsos.
Annál is furcsább, mivel 25 éve minden választásnál átverik őket, de nem tanulnak belőle semmit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.