Egyelőre semmilyen garanciát nem kaptunk a két baloldali párttól arra, hogy nem az inkompetens és korrupt szoci vircsaft időszaka tér majd vissza, nem kevés felgyülemlett sérelemmel és "elszámoltató" revansvággyal megspékelve.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SLAakku
"Beszélnek itt, fórumoznak ott, leszögeznek, rámutatnak és aláhúznak szorgalmasan. Hogy erről a választókorú népesség elenyésző részét képező hírfogyasztókon kívül nem értesül senki?

A választók több mint fele, 55 százaléka kormányváltást akar. Hogy akkor miért vezet a Fidesz fölényesen? Mert ezeknek a kormányváltóknak több mint egyharmada, majd másfél millió szavazó, nem találja szándékához a pártot. Hogy fognak ezek kormányozni, ha maguk közt sem tudnak kiegyezni? – kérdezik joggal és közben álldogálnak a maguk jól megalapozott akaratával. Tötyörögnek, mert arra vannak utalva, de baromira unják már. Próbálgatni, hogy meddig tart a türelmük, nincs már arra idő."

www.vasarnapihirek.hu/szerintem/gal_j_zoltan_toty

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.