Aki gyermeket, nőt bántalmaz, agresszív cselekedeteket folytat, nincs helye a közéletben - így reagált Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője szerdán egy más témában tartott sajtótájékoztatón arra  az újságírói kérdésre, hogy sajtóhírek szerint megverte élettársát Balogh József fideszes országgyűlési képviselő, Fülöpháza polgármestere.

A nagyobbik kormánypárt szóvivője leszögezte: mélységesen elítélnek minden agresszív cselekményt, és bíznak abban, hogy a hatóságok a lehető leggyorsabban lefolytatják azt az eljárást, amely azért indult, hogy kiderüljön,  hogyan keletkeztek a fideszes honatya élettársának a sérülései. Hozzátette: szeretnék megvárni, mi lesz az eljárás vége, és ennek megfelelően alakítják ki álláspontjukat. Selmeczi Gabriella ugyanakkor  kijelentette: "aki ilyet elkövet, nincs helye a közéletben".

A 444.hu cikke szerint jelenleg a kecskeméti kórházban kezelik Balogh József élettársát. Arról, hogy mi baja, a kórház nem adhatott felvilágosítást, de a portálnak egy helyi forrás azt mondta, a politikus annyira megverte a nőt, hogy eltört az orra. Mivel nyolc napon túl gyógyuló sérülésről van szó, a kórház hivatalból értesítette a rendőrséget, amely haladéktalanul megkezdte az eljárást - írta a nol.hu.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nauta
Én selmeciről: aki hazudik,az lop is! pld.: mnyp,trafik stb...
dr lóherre
És ezt pont egy kifli királynő mondja, teljesen hiteltelen, takarodj a közéletből.!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.