A magyar kormány álláspontja szerint az Európai Bizottság várhatóan tévesen jósol 3%-os hiányt 2013-ra és tévesen jósol 3,3%-os hiányt 2014-re - értékelte a Bizottság jelentését Varga Mihály pénteki...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szöszmösz
"Mindenki hülye, csak mi vagyunk okosak, mert nekünk a seggünk helyén is fejünk van"fityesz
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nusika
...és mi van a 3000 milliárd mnyup visszafizetésével ?? ...mert nagyon tologatják ...majd...ez is hiányt képez ...szerintem.Fizetésemelést is igértek...az sem teljesült... ezek mind növelnék a hiányt!!
laszlobihari
@joopapa: Sancho Panza nem lehet, ugyanis Sancho szolga létére normálisan tudott gondolkodni, nem látott ellenséget ott ahol nem volt! Don Quijote viszont állomvilágban élt, szerinted melyik leírás illik nulladik viktorra? Bár, ez az én véleményem, Don Quijote sem hasonló a nulladikhoz, mivel Ő legalább szerethető "bolond" volt!
kukac50
A bizottság tud számolni, a Fideszbe meg csak úgy hasra ütés szerűen mennek a dolgok.
joopapa
@laszlobihari: Igazad van, de én a termete miatt írtam a Sancho Panzát. Póénak szántam az egészet. De ez a nulladik viktor ez tetszik.
pesti
@kukac50: Ez az egész komunikácio nem nekünk szól.Ezt a fidesseseknek nyomják le a torkukon.
laszlobihari
@joopapa: Igazad van! Valóban, egy szamár illik alá, a Baltazár,vagy ha nem is egy egész szamár akkor legallább egy darabja! A nulladik viktor kifejezést azt csórtam az Amerikai Népszaváról "0. viktor"= nulladik stb. Sajnos saját agyilag nem vagyok olyan jó, hogy ilyet kitaláljak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.