Megkezdődött az anticionista tüntetés a Vértanúk terén. A rendőrség nagy erőkkel vonult fel, jelentősebb fennakadás egyelőre nem történt, bár nem könnyű megközelíteni a helyszínt. Gyöngyösi Márton az ÁVH-sokat, az FBI és a Moszad ügynökeit "köszöntötte". Izrael megalakulása óta, 65 éve rúgja fel a nemzetközi jogot, népirtást követnek el. Méltatta a török miniszterelnököt, Recep Tayyip Erdogant, aki a cionizmust emberiesség elleni ideológiának nevezte. Erdogan tudja: a cionista térhódítás ellen egyedül erővel lehet küzdeni, ezért is sikeres népe vezetőjeként. Gyöngyösi Márton szerint népet és nemzetet soha nem aláztak meg úgy, mint a jelenlegi kormány tagjai, aki a cionizmus szolgálatába álltak. A képviselő szerint még a szavak szintjén sem lehet megkülönböztetni Orbán Viktort Steiner Pállal. "Miben reménykednek ezek a szerencsétlenek a talpnyalásukkal?"- tette föl a kérdést Gyöngyösi. A felszólaló politikus szerint a deklarált országhódítást a magyar politikai elit hallgatással, vagy...

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nauta
Hát persze! Ráchel,Sára nevek indokolják! Tiszteletben tartandó!!!
Pálinkafőző Rézüst
Le se vette...Furcsamód eltűnt a netről a felmenőinek származása, apai, anyai ágon, a kettő 2 külön nemzetet képviselt. Miért kellett eltüntetni?? És ugyanez van a Bayer nevű valaminél is. le kellett volna menteni anno. Megvan valakinek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.