Egy férfi lépett oda a Demokratikus Koalíció aláírásgyűjtő pultjához a XX. kerületi Kossuth Lajos utcában, majd azt mondta, takarodjanak el onnan vagy összetöri. Az aktivitásták nem mentek el, a fenyegető pedig visszajött - számolt be az esetről a DK a Facebook oldalán.

A bejegyzés szövege:

Ma 9 órától kitelepült két DK-s hölgy aktivistánk a Bp. XX.ker. Kossuth Lajos utcába (sétálóutca a kerület központjában) pulttal, aláírást gyűjteni.

9:15-kor odament hozzájuk egy férfi és azt mondta, hogy takarodjanak el onnan, 1 óra múlva ismét jön és összetöri a pultot, ha még itt lesznek.

Egy óra múlva meg is jelent a férfi, belerúgott a pult oldalába, amitől annak kiesett az oldala, majd kézzel letörte a pult felső részén lévő táblát a rúdról. Erre a járókelők is odafigyeltek és mondták, hogy hívják a Rendőrséget. A férfi elment a helyszínről.

A 2 hölgy aktivista bejelentette a történteket a rendőrjárőrnek, akik rögzítették fényképekkel és írásban a történteket és azt mondták, hogy rongálás miatt megteszik a bejelentést.

134 hozzászólásarrow_drop_down_circle

űrbán
Olyan kár hogy nem én voltam a pult mögött :) A rugdosódó szardarab annyira átesett volna a vak komondoron, hogy a feje többször beleverődött volna a vetőgépbe ;)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr lóherre
Szomorú, hogy ilyen megtörténhet magyar országon.
trampli
... joggal gondolom, ez is DK-s vót!:-))) ... ezeknekek, ugyanis, ennyire fussa:-)))
SLAakku
Hazugságnak tartja a Demokratikus Koalíció (DK), hogy pártjuk egyik aktivistája megtámadta volna a rezsicsökkentés megvédése érdekében indított akcióban részt vevő Fidesz-önkéntest szombaton...
Nauta
@trampli: Ezt most az entero mondja,vagy a pártsemleges?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.