Élt a házszabály adta jogával és súlyos pénzbírságot szabott ki Kövér László házelnök két ellenzéki képviselőre, amiért "Loptok, csaltok, hazudtok" feliratú táblát mutattak fel az Országgyűlés patkójában, még május másodikán. Karácsony Gergely és Szilágyi Péter - mindketten a Párbeszéd Magyarországért párt tagjai és független országgyűlési képviselők - néhány napja a trafikmutyi ellen tiltakozott a plenáris ülés keretében az óriástáblával. Karácsony ötvenezer forintot, míg Szilágyi a maximálisan kiszabható összeget, 185ezer forintot lesz kénytelen megfizetni. Utóbbi kapcsán a fideszes Kövér László azzal indokolta az összeg nagyságát, hogy Szilágyit a Ház egyik jegyzőjeként nagyobb felelősség terheli a Parlament rendjét "súlyosan sértő magatartás" kapcsán.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
aborisz
@nemkati: Ezért van a választás! (ciántablettás, kötél neki . stb )
QQCSI
@aborisz: ma, 18:12 Ezzel a véleményeddel még vitatkozni sem érdemes. :(
aborisz
@QQCSI: Ha én hoznám a törvényeket inkább nem mondok semmit!
keresztapa
@QQCSI: Jelenünkben teljesen igazad van, de ezek nem is képviselők,, hanem maffiózók a bűn kizárólagos tulajdonosai.
vukkocska
Szanyinak 131 ezer volt a maximum az ujjáért. Most mitől lett 185 a maximum? Módosították a bírásg felső határát? Ezek totálisan seggberúgják a törvényességet. Nem is lehetne egyáltalán bírságolni a mentesség alapján. Először vagy le kellene mondani a mentességről, vagy a mentelmi bizottságnak feloldani. Mit kell még elviselni 2014 tavaszig? Egyre aljasabbak.
outsider
A Parlament rendje nem más mint a hazugság, aki igazat mond, vagy igazat ír egy táblára, az "a Parlament rendjét "súlyosan sértő magatartás"! Tudjuk, tudjuk csak nem szeretjük:)

Ha ez a két egyszer igazat mondó nyitna egy számlát, ahová lehetne utalni segítségként a büntetés kifizetéséhez, én adakoznék. (csak jelzés képen, bár nemigen érdekelné kövért:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.