Kilencven nappal meghosszabbította az előzetes letartóztatását csütörtökön a Kecskeméti Járásbíróság annak a két, azóta leszerelt rendőrnek, aki a gyanú szerint annyira megvert egy kisebb súlyú bűncselekmény miatt előállított román állampolgárságú férfit, hogy belehalt a sérüléseibe.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Kivancsi vagyok, EZT hogy mossa ki a pinter,... Egy halaleset miatt valaki(k)nek el kell vinni a balhet, ez mar nem csak egy egyszeru rendorsegi ugy, hanem politikai kozugy is...
marlin
@Tootsy: Sajnos van rá esély!!
(Sintérsanyi nem ma kezdte a szerecsen mosdatást!!
Tootsy
@marlin: Azt hiszem, sanya egy evolucios kratura: szepen kifejlesztette magan a mindenhol vastag bort, suket fulet, es a soha el nem pirulo arcszint,... Nemcsak ez lenne a rovasan, volt ideje megtanulni "mosdatni a szerecsent" (igaz, attol meg a szerecsen fekete marad,...;o(( )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.