Fegyházban, illetve börtönben letöltendő, két és fél évtől négy évig terjedő szabadságvesztésre ítélte a Miskolci Törvényszék csütörtökön azt a kilenc sajóbábonyi romát, akit az ügyészség közösség tagja elleni - felfegyverkezve, csoportosan elkövetett - erőszak bűntettével és más bűncselekményekkel vádolt meg.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
Nagyon vigyázni kell ezzel a politikai démonizálással. Akit démonizálnak lehetne bármelyik párt, amelyiket mumusnak kiáltanak ki.
Itt most a jelenség a lényeg. Van egy párt amelyik lakossági fórumot tart, nincs semmi atrocítás senki részéről. Tehát a párt nem követ el semmi törvénysértőt.
Erre a magukat áldozatnak vélők másnap "elégtételt" vennének, és elkövetnek egy csoportos bűncselekményt a vétlen ellen.
A bűnösök itt megkapják méltó büntetésüket, de lehet, hogy erre az atrocításra sor sem kerül, ha a gyűlésező párt nincs démonizálva.
Január
@Január: ...és nem kerül 9 ember börtönbe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.