Magyarországot kiszámíthatatlan helynek könyvelték el, és a bizalmat csak lassan tudjuk újra felépíteni - mondta az [origo]-nak adott interjújában Csányi Sándor. Az OTP elnök-vezérigazgatója szerint a kormány teljesen független tőle, még akkor is, ha barátja és korábbi kollégája, Pintér Sándor a belügyminiszter. Az pedig természetes, hogy az évek során kialakult egy kapcsolatrendszer körülötte. Simicska Lajossal nincs konfliktusa, mert más pályán mozognak. Az MNB hitelprogramján akkor is az OTP nyer, ha a jegybank elsősorban a kisebb bankokat segítené. Bánja, hogy a kormány felrúgta a bankokkal kötött megállapodását, de igazán a stílus fájt. A bankelnök leginkább a magyar élelmiszeriparért és az állatenyésztésért aggódik, amiben maga is érdekelt..

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Azt nem is félti senki, csak a pénzét.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@csikknorisz: Nem, nálunk a legmagasabb a hitelek kamata, persze, az összes banké magas, de az OTP nem a legkedvezőbb. Külföldön jóval kedvezőbben lehet hitelhez jutni az OTP-től!
kkalman
Nem is félti senki. A nagy büdös semmit ez idáig nem kellett félteni senkitől és semmitől.
alfás
@Szvetlana: mikor volt ebben az országban, VALÓDI!!!,demokrácia?
Törölt felhasználó
@vörösfuvalat: meg azért is mert nálunk többszöröse a bankadó az eu átlaghoz képest...
JAJMÁR
@entero: Ezek szerint Te már nagyon... sokat éltél :) De úgy tűnik, mégsem tudsz mindent. Mint ahogy a demokráciának, a diktatúrának is vannak változatai:

"A diktatúra lehet totális (ha az élet minden területére kiterjed) és puha (ha az élet bizonyos területeire nem terjed ki, például a gazdasági tevékenység módjára). A diktatorikus főhatalom élhet a nyílt terror eszközével és lehet csupán autoriter hatalomgyakorlás, amikor is a vezető tekintélye vagy más nem demokratikus politikai kényszer jellemzi az államhatalmat..." stb. az idézet a Wikipédiából van.

..és, igen, itt MO.-n sok embernek volt "szerencséje" már megtapasztalni a diktatórikus hatalmat ( van, akinek többször is), nyugodt lehetsz benne, biztonsággal felismerik.
De igazad van, a választás demokratikus volt, és remélem, az is lesz !
excep
nem is tőled féltsük hanem a szemétláda haverjaidtól

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.