Áprilisban is a Fidesz–KDNP maradt az ország legnépszerűbb politikai alakulata, így a kormánypártok már 2006 júliusa óta állnak a közvélemény-kutatások élén, ami 81 hónapos rekordnak felel meg. Az ellenzéki erők csak abban az esetben tudnák legyőzni a kormánypártokat, ha abban a Jobbik is helyet kapna.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nauta
@alfás: A fideSScsuhás maffiabanda ellen még az ördöggel is össze kell fogni!
alfás
@Nauta: ez már elhangzott a szocik idejében is! " bárkit,csak ezeket ne "!
és,ha jól belegondolok,a fidesz nem hazudott a szlogenjével.
" csak a fidesz "
mariaberta
És kik készítik a felméréseket?
Mert elég sok emberrel találkoztam, és egy darabon kívül nem éppen dicsérték őket, elsősorban nem azok a nyugdíjasok, akiknek választaniuk kellett a nyugdíj és a munkahely között. Mert gondolom, a nyugdíjasok, akik plusz munkát vállaltak, nem hobbiból tették, hanem a magasan szárnyaló nyugdíjuk miatt. Javaslom nekik, kövessék a " szent jobb " ajánlatát, vegyenek néhány kecskegidát, akikből remek fejős teheneket nevelhetnek majd és rögvest vagyonosak lesznek.
Nauta
@alfás: Valóban nem hazudott, mert minden amit elkövetett azt az egész ország ellen követte el! Amit pedig tett azt "csak a fidesz"-ért és szekértolóiért,birkáiért tette!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.