A trafikpályázatokon 280 koncessziót nyert el olyan pályázó, aki megváltozott munkaképességű, közülük 88-an egyben munkanélküliek is voltak eddig - közölte Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter egy szocialista országgyűlési képviselő írásbeli kérdésére adott válaszában.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
gondolom ők azok, akik az eddigi tapasztalatukat felhasználva, nyereségesen tudják üzemeltetni a beruházásukat (tényleg a megváltozott munkaképességű munkanélküli miből tölti fel az árukészletet?
és nem volt feltétele a pályáztatásnak a szakmai háttér?
mert nekünk annak idején a kamarai igazolástól kezdve mindenről papírt kellett szerezni az építész pályázatoknál.
human
Az a rokkant aki pályázott nem lehet, hogy csak fel lett bérelve előnyszerzés miatt? Valójában nem egy életerős terepjárós vállalkozó van a háttérben aki több embert bérelt fel, hogy pályázzon? 2597-en újra alakult társaságként pályáztak. Vajon miért? Valakit be kellett venni az üzletbe, hogy biztosított legyen a győzelem?
Sok a kérdés és törvénnyel gátolják, hogy választ kapjunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.