Horváth István szekszárdi polgármester (Fidesz) közölte: a hvg.hu által idézett felvételeket hitelesnek tartja, de nem egy formális találkozóról egyeztettek, hanem egy spontán beszélgetés időpontját tűzték ki. Ezen a beszélgetésen a város vezetőjeként vett részt, információkat gyűjtött és véleményt alkotott. Azon kérdésre, nem tartja-e aggályosnak, hogy saját húga, illetve fideszes képviselő is nyert a pályázaton, Horváth úgy válaszolt: nem lát ebben kivetnivalót, mivel a döntések nem az önkormányzatnál születtek. Horváth szerint egy harmadik, független testület döntött, és egyébként sem tilthatná meg családtagjainak, hogy induljanak a pályázaton.

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vasárnapiiskolás
Minden fideszes szemét egy ocska rohadt dakota állat.Nem is probálják leplezni a fajtájuk aljasságát.Ez az ostoba ország ezt érdemli
human
"nem egy formális találkozóról egyeztettek"
Ha a szert, fosnak hívom, attól még nem fogom megenni.
coyote3
Miért is mondana??? Ezt látta attól a félbolond zsírdisznótól.
Vasárnapiiskolás
@coyote3: Nem is "olyan" zsírdisznó.Csak jól él a véredből:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.