A magyarok alapvetően szabadságharcosok, erőteljes nemzeti érzelmekkel, ezt hazafiasságnak is lehet nevezni, fogalmazott a SIC Notícias nevű portugál hírtelevíziónak adott nyilatkozatában Orbán Viktor. A kormányfő szerint Európában ma alapvetően egyházellenes, vallásellenes, családellenes fő irányvonal érvényesül.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Orban kozmetikusanak a cimet AKAROM megszerezni, DE AZONNAL!!! Biztos nekem is tudna egy ilyen vastag bort a kepemre varazsolni, hiszen CSAK a csaladot, a vallast, a nemzetet es persze a gazdasagot dulta sz@rra, es van bor a kepen odaallni KULFOLDON rinyalni, hogy most mindenki ellene van... Ennek megint "elmentek hazulrol" es a dilibogyoi is elgurultak...:o((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Imremete
@entero: Nem mindegy kivel allnak ossze, ugyse lesznek tiszta valasztasok, de csuhajja.
Imremete
Orbán panaszkodik: Elvettek a muanyag kardom, meg a papircsakomat is hulye EU-s karvalytokesek. A Kur...Eletbe, de csuhajja!!!
joopapa
Nem a Magyarok többsége nem szabadságharcos fajta és nem vallásos, csak simán élni és dolgozni szeretnének. Egy nem megosztott országban, amiről ez az elmebeteg tehet. Miért hiszi azt hogy nekünk mindig harcolni kell valakivel. Barátokat kell szerezni nem ellenségeket. A múltkor azt mondta hogy az EU országokban túl sok a szociális kiadás. De ezek jó részét pont családtámogatásra fordítják mert ott is csökken a népesség. Itt nem hogy nőne a család támogatás inkább csökken. Akkor miért család ellenes az EU? És miért kell milliárdokkal támogatni olyan egyházakat amelyiknek a karitatív tevékenysége nulla, ételosztásnál néhány kis egyházon és civil szervezeten kívül nincs ott egy sem. Nem tudok róla hogy működtetnének hajléktalan szállókat, csak iskolákat mert abban van pénz. Nem is értem ez a lény hogy veszi a bátorságot hogy ilyeneket mondjon. Szegény Magyarország szegény Magyarok!!!
bakegya
@coyote3: gyógyíthatatlan.Házigondozásba bocsájtás az egyetlen járható út.A hosszú de a rövid távú emlékezete is sérült./szándékos szabályszegés,szillogikus következtetésekkel fűszerezve,átgázolás,felrugása alapértelemmel kötött szövetségeknek,nyilvános fabulációk gyártása.../Kérem nevezzék meg a gondozóját,mielőtt újabb kárt nem tesz magában is.A megelőző gondoskodás mindnyájónk felelőssége.
csegala
Most túl azon, hogy nála az egyenesség teljes girbe-gurba káoszt jelent, mit jelent az, hogy Európa családellenes? Európa más országaiban harcolnak a házasság ellen és tiltják? Börtön jár érte? Vagy mi a tökömet akar ezzel mondani?
Hellcat
@entero: Ez szerintem megin arról szól hogy egy csomó olyan baromságot fog az EU ra ami nem is igaz...Tény hogy az EU nak nem tetszik pár dolgog idehaza, de azokat a qrbán nem említi...pl a médiatörvény, vagy az új pártalkotmány. ehelyett olyan hülyeségekre mondják rá, hogy támadják mint a rezsicsökkentés, a vallás meg a családok...Tiszta baromság, de a sok vadbarom bekajálja mert a qrbán azt mondta akkor úgy van...ugyan már miért támadná az EU a rezsicsökkentést pl. Egy egyszerű átverős propaganda...Szóval ahogy mondtam...A "Fogjuk az EU-ra" lemez pörög.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.