Bangóné Borbély Ildikó szerint a KDNP olyan álszent, hogy az már fáj. Az MSZP-s politikus szerint példátlan, hogy egy kimutatható támogatottsággal nem rendelkező párt annyiféleképpen avatkozzon be az emberek magánéletébe, mint a KDNP.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
@zipper: Még egy darabig eljátszhatják a butább emberek előtt a rezsidémon című népmesét de egy idő után a leghülyébb is rájön, hogy átkúrták, nem kicsit, nagyon is.
Egy szép napon ugyanis a sárga csekkek számlálása közben a legsötétebb fitymaszos szavazó is rájön, hogy mattot kapott a rezsi démonától.
Miközben azt hallja a királyi médiában, hogy milyen fasza neki, ennek ellenére megjelenik nála a kikapcsoló kommandó valamelyik szolgáltatótól, ugyanis a magyar egészen addiog nem hiszi el, hogy nála is megtörténhet, míg nem válik valósságá.

Így járt többek közt Gabrella kollegína is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@Dr.luigilongo60: Hü, ezt jól megaszontad! :DD
kkalman
@yazo64: Az is a szabadidő egyfajta eltöltése, hogy esténként agyba-főbe verik az asszonyt, csak úgy keresztényi szellemben.
yazo64
@kkalman: Na igen... van aki horgászni megy, van aki a gyerekeivel, unokáival játszik, van aki otthon vezeti le az egész heti Parlamentben eltöltött idő alatti felgyülemlett feszültségét, kisebbrendűségi komplexusát...
Elég az asszonyt jól befenyíteni hogy ne árulja el az otthoni szőnyegpofozást, aztán ha mégis kiderül, van pofájuk jó fideszes szokás szerint másra hárítani a tettüket...
Mobil123
@zipper: És még milyen sokáig tartjuk el őket egy hihetelen pénzért. (és amit sok sok állampolgár még csak elképzelni sem tud, hogy mennyiért.)
Sede
ezek kereszténydemokraták??? röhögnöm kell!
Kutyafüle
Bármely nyugati államban az ilyen asszonyverő "politukust" azonnal kizárnák a parlamentből, de itt nálunk védelmébe veszi a családok érdekeit szemelőtt tartó KDNP.
Kinek a szégyene ez?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.