Hétrét görnyedünk a Mercedes, az Audi és a Bosch előtt, viszont szembemegyünk a német elit Európa-víziójával. Nem Orbán az egyetlen, aki lazítaná az integrációt, viszont a mi miniszterelnökünk azokat froclizza, akiktől másnap segítséget remél. (Fotó: Getty) [...] Bővebben!

Forrás: Véleményvezér
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Szerintem csak annyi, hogy a disznót senki sem engedi szívesen az asztalhoz...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
@gazdag dezső: Előszőr mindenki tegye fel magának a kérdést, vajon mit kerestünk orosz földön a világháború okán?Nem volt ám kötelező odamenni, persze Vitéz Lóbányai sodorta bele az országot, akinek mostanság szobrokat emelgetnek.

Magyarország az Osztrák-Magyar Monarchia alatt rengeteget fejlődőtt, még ha elnyomás alatt voltunk, akkor is.
Ezek történelmi tények.
gazdag dezső
@csegala: Én egyáltalán nem védem Orbánt! Tévedés!De azt én sem tűrném hogy megalázzák az országot,irányítani akarják akaratunkon kívűl.
csegala
@gazdag dezső: Meséld már el, hogy mivel aláznak meg? Alázást, én mint átlagember, a Fidesz részéről kapom.És hogyan akarnak irányítani? Ha irányítani akarnak, akkor azt azért teszik, mert nem tetszik az orbáni irány. Ez nekem sem tetszik, és még sokaknak, tudod akiktől még azt a keveset is lenyúlta, amilyük még volt.
gazdag dezső
@csegala: Nem vagyok gazdag,de én legalább a valódi nevemen vagyok itt,és nem gúnyolódok a csegala névvel sem.Nem tudom mit jelent,de nem is érdekel.
csegala
@gazdag dezső: Az egész hozzászólásomból csak ez jött le? A nevem? Ha én is nyalnám ezeknek a seggét, akkor én is a saját nevemet használnám, biztos jobban haladnék az életben. De amíg a kritikus vélemények miatt embereket tesznek tönkre, addig sajnos muszáj egy kicsit, mégha sz@rt sem ér, illegalitásba vonulni.
A cikkhez kapcsolódó kérdéseimre miért nem válaszolsz?
laszlobihari
@gazdag dezső: Apámat a NÉMET katonák mentették meg, Ők adtak neki enni, a [email protected]ó magyar hadvezetés hagyta volna éhendögleni (meghalni az más dolog) őt is meg a bajtársait! Egyébként a háborút is emberek csinálják, van aki megmarad embernek van aki át megy náciba-nyilasba-stb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.