Ígérem, hogy már csak egy év és elzavarjuk ezt a kormányt, amelyet csak a dohány érdekel - jelentette ki Bajnai Gordon az Együtt 2014-Párbeszéd Magyarországért pártszövetség miskolci nagygyűlésén.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
Születésemtől fogva katolikus keresztény vagyok, ezen nem változtat semmilyen párt, vagy politika, mert nem ez az oka.
98-ban nagyon örültem OV sikerének, aztán nagyot csalódtam. Engem az I.Orbán kormányzás tett balra. Annyi képmutató emberrel még soha nem találkoztam, mint akkor. Egyszerre mindenki keresztény lett, és mondogatták: "Istenben nem hiszek, de a keresztény út mentén haladok, mert fontosak nekem a keresztény értékek", (jól ismertem őket addig is) közben azt figyelték, hol potyog le valami, hol kell hízelegni - a hideg kiráz tőlük. Nézd csak meg, mit hagynak maguk után. Ezek soha nem voltak keresztények. Megváltoztak? Á, dehogy! Érdekemberek voltak mindig. Valahogy akkor kerültek a felszínre, és még ma is ott halásznak. A tisztes kivételtől elnézést kérek, de őket a hangosak elnyomják, alig hallani róluk, és ez a Fidesz legnagyobb hibája. Érvényesülni hagyja az érdekembereket, sőt, hűséges pártkatonák. Nem állítom, hogy a másik oldalon csupa tisztességes ember van, de egyszer csak azt vettem észre, hogy közelebb állnak hozzám, jobban tudok azonosulni a céljaikkal, és a gondolkodásukkal.
Ma, a látszat számít, nem kell, hogy érts ahhoz, amit csinálsz, csak mondogatni kell. No meg ápolni a kapcsolatokat felfelé.
Ezért, mert úgy gondolom változás kell, azt mondom, hajrá Bajnai Gordon! Tudom, hogy érteni fog ahhoz, amit vállal.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@spu00: ".Tanuljanak már az adott eseményekkel, azok eredményeinek tükrében véleményt nyilvánítani."
- Ócsai szellemfalu megépítése
- Trafikbotrány
- Földosztás műkörmösöknek
- Azeri baltás gyilkos szabadon engedése
- Hajléktalanok bírságolása
- Orbán tanácsadója nyugdíjasokat vert meg
- Fidesz székház egyik aktivistája emberölésben volt bűnrészes
soroljam még?
SLAakku
SLAakku
@spu00: ...Az ideológia már nem segít... irod. De ideológia mentesen lehetne 2/3-al megoldást találni az ügynökökre is! (hiszen ha a nyugdijukat megvágják ismerik kik ezek az emberek A tól Z-ig)

Mivel vannak tényleges elkövetői a lopásoknak -a rablóprivatizációnak, a nyugdij lenyúlásnak stb.- ezért a Btk. 10. § -nak -vagy más alkalmazható törvénynek megfelelő felelősségrevonás az első lepcsőben.

Ha nincs ilyen törvény tessék gyártani egyet ez nem okozhat 2/3-al problémát.
SLAakku
A kormányváltást nem szabad halogatni mert beledöglünk! Már másodszor döntik padlóra az országunkat fideszék. Bóvli-kormány, bóvlivá züllesztette az országot is úgy, hogy mást mond és mást csinál - orbán az elmúlt 3 évben szavahihetetlen emberré vált- nem érti, ami itthon és a világban történik.

Az ország nagyobbik 2/3-ad része kimarad az uram-bátyám osztogatásból.

Rekord szintre növelték az államadósságot a magánnyugdíj pénztáraktól ellopott pénzek ellenére is. Most az MNB pénzét fogják megcsapolni és szétosztani a hűbéresek között, hogy aztán ott se maradjon már semmi. Korábban az MNB aranytartalékot adták el az pénz is eltünt kézen-közön.

A meghirdetett szabadságharc eredményeként a magyar kormányzat éles konfliktusba került a világ legbefolyásosabb politikai, üzleti, pénzügyi köreivel.

A külföldi sajtó orbánt Chavezhez, Lukasenkohoz, a Ducehez és más diktátorokhoz hasonlítja, nemrégen pedig az egyik legtekintélyesebb francia napilap egyenesen Hitlerre emlékeztető figuraként ábrázolta.
SLAakku
@verőce21: - ügynök vagy MSzMP-s multtal -vagy annak csak a gyanujával sem- ne ülhessen senki a parlamentben!(pl.Martonyi, Pintér, Kövér, Matolcsy de a többiek sem sorolhatnank vég nélkül igaz?) Kétkamarás parlamentet!
A fekete Lord
Szerintem pedig Bajnait hajtják el oda, ahonnan jött, s ahová való!
... én ezt várom, s ennek 99% az esélye!
Az ő hablatányak pedig, max 0,99%!
SLAakku
„Megváltoztatjuk a magyar politikát, közös nevezőre hozzuk az egymással szembe fordított társadalmi csoportokat és polgárokat – megoldjuk a válságot!” - olvasható majd a terjesztett PR-füzetben.

A szóróanyag ezzel együtt konkrét, eddig még nem ismert vállalásokat is tartalmaz. Így például a jogállamiság visszaállítása és a korrupció visszaszorítása (ezen belül az állami szerződések teljes nyilvánossága), a „jogtalanul és tisztességtelenül bérbe adott” földek visszavétele, a földbérletpályázatok teljes nyilvánossága, erkölcsi és anyagi megbecsülést hozó program elindítása a pedagógusok, egészségügyi dolgozók és rendőrök számára. A szóróanyagban szereplő vállalások között olvasható még a forint megerősítése és új megállapodás kötése a bankokkal (ezzel segítvén a devizahiteleseket), de a listán szerepel a „hajléktalanná válás megelőzése” és egy költségmentes lakásfelújítási program is, amelyben önrész befizetése nélkül panel- és gangos házak felújítását teszik lehetővé, így csökkentve hosszútávon azok rezsijét. Bajnaiék szociális tűzifaprogramot és kétszázhúszezer új munkahelyet ígérnek, utóbbit a gazdaság motorjának beindításával és a jogalkotás kiszámíthatóságával visszanyert bizalomnak köszönhetően. Külön programot indítanának a harmincöt év alatti fiatalok vállalkozásainak támogatására: bértámogatást és kedvezményes hiteleket adnának, illetve letelepedési támogatást a hátrányos régiókban. Bővítenék az óvodai és bölcsődei férőhelyeket, járulékkedvezménnyel támogatnák a kisgyermekesek részmunkaidős foglalkoztatását. „Járni fog a gyes akkor is, ha az édesanya előbb visszamegy dolgozni, mint ahogy a gyes lejárna”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.