Az Európai Bizottság előrejelzését méltánytalannak tarja a magyar kormányzat, hiszen a kabinet várakozásainál rosszabb adatok veszélyeztetik azt a célt, hogy kikerüljön Magyarország a túlzottdeficit-eljárás (edp) alól. Eközben - mint ahogy ez többször elhangzott kritikaként - van olyan ország, amely sokkal rosszabb adatokat produkált, mint Magyarország, ráadásul egyes tagállamok még haladékot is kaphatnak a hiányuk csökkentésére. Hogy ez mennyire kettős mérce, a pénzügyi biztos által emlegetett országok esetében összeszedtük azokat a főbb számokat, indokokat, amelyeket a bizottság felhozott döntésének alátámasztására.

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
Nem kettős mércével dolgozik Brüsszel,csak Orbán nem szeretné, ha vizsgálnák a pénzügyeket.
vidi500
@kukac50: Jó a megközelítés, viszont akkor adódik a kérdés. Eddig, vagyis 2004-től vizsgálta pénzügyeinket az UNIO, beleszólt abba. Jó volt az nekünk? Szükségünk volt nekünk arra? Származott belőle valami előnye az országnak, az embereknek? Sikerült akármiben is előre lépni az országnak azóta? A válasz egyértelmű NEM. Néhány kiváltságos személytől eltekintve persze.
kukac50
Mióta beléptünk az Unióba megszűntek a piacaink,eláraszt bennünket a Kínai selejt árú.
Megszűntek a ruhagyárak,cipőgyárak,meg nagyon sok gyár.Ha ma üzemelnének és nem lenne ennyi külföldi árú,meg külföldről behozott lejárt szavatosságú hús,akkor nem lenne ilyen sok munkanélküli.
human
Amíg túlzottdeficit-eljárás alatt állunk, az EU figyeli a kormány minden lépését. Ezt akarják kiiktatni Orbánék. Ha ez sikerül, akkor bármit megtehetnek.
spu00
Kezdjék onnan a társalgást, hogy miért kerültünk az eljárásba, mikor és honnan? Ha ezt leírják, talán felül bírálják eddigi írásaikat, s lehetne folytatni a vélemény cserét .
vidi500
@spu00: Kezd innen a társalgást. Írd le e szerinti véleményed. Ne kímélj bennünket. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.