A budapesti idősebb marketinges férfiaknak a legkisebb, a szabolcsi fiatal háztartásbeli nőknek a legnagyobb a stressz-kockázatuk - derül ki az ország Nagy Stressz Tesztjének feldolgozása után készített első hazai stressztérképből....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lenhardtibolya
A stressz bizonyára szoros összefüggésben áll azzal, hogy milyenek az anyagi lehetőségek, ill. az embernek aggódnia kell-e gyermekei, unokái jövője miatt. Így aztán a szabolcsi fiatal nők aggodalma érthető, hiszen azon a környéken kevés a munkalehetőség, anyagi problémák nehezítik a mindennapokat. A Vas-megyében élők a legnyugodtabbak, ez is kézenfekvő, hiszen közel van Ausztria, lehet oda járni dolgozni, könnyebb a megélhetés. Az idősebb emberek nyugodtabbak? Ez is biztos, hiszen már kirepültek a gyerekek, a mindennapi élet lecsendesült, ráérnek beszélgetni, nincs rohanás, legfeljebb az unokák jövője miatt aggódnak/aggódunk valamennyire, de az igazi megoldás már nem a mi gondunk, arra ott vannak a szülők.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.