Az állam megkötötte a trafiknyertesekkel a szerződéseket, akik, ha kedvük tartja, akár trafikláncokba is szerveződhetnek, pedig ez egyértelműen ellenkezik a törvény deklarált céljával. Eközben sokan ügyészségi vizsgálatért kiáltanak, de a történet jogi oldalát nézve meg kell állapítani: a jelenlegi szabályok szerint a veszteseknek még jogi kapaszkodójuk sem sok maradt. Alkotmányossági problémákat nem találhatnak, és amivel problémájuk lehet, nehezen megfogható: nem voltak pontos feltételek, és többször változtak a játékszabályok is. Kedden, május 21-én járt le a jelentkezési határidő azon régi trafikosok számára, akik – bár februárban pályáztak dohánykoncesszióra – egyetlen dohánybolt üzemeltetését sem nyerték el. Szerdán, május 22-én pedig a koncessziós nyertesekkel történő szerződéskötés határideje jár le, vagyis addig kell megkötnie a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt.-nek (NDN) a jó esetben 5600 új megállapodást a szerencsésekkel.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
35 ezer embert küldtek a kilátástalanságba a mutyival !
Érdemes elolvasni a mutyivezér milliárdos gyarapodását
miközben százezreket taszított a kilátástalan nyomorba !
www.hirhatar.hu/hir/orban-milliardos-orban-milliardok
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
spu00
A 10.000 pedagógus elbocsájtásakor , a több száz iskola bezárásakor, a felszámolt vasutak alkalmával mit írtak ? Semmit ! Hány magán trafikos volt eddig ? Nem tudják ? Akkor honnan vesznek 35.000, meg 100.000 -s tömeget. Hány trafikos jelentkezett az utólagos pályázaton? talán 100? Tipikus kommunista játék, ha mi csináljuk, az a nép érdekében, ha más és jóval kisebb érdek sérelemmel, akkor az fasiszta és nép ellenes. Tanuljanak már meg az ország érdekében gondolkozni, s véleményt nyilvánítani.Harcoljanak azért, hogy minden dohányos saját pénzéből finanszírozza a gyógyítás költségeit, s az árusíthat dohányterméket aki akar.
human
@spu00: Most a fidesz az aki - ki tudja miért - titkosítja a pályázatokat és az elbírálás részleteit. Talán meg is semmisítik amint tudják. Ez szerinted nem gyanús? Vagy úgy gondolod, a nemzeti oldal megérdemli a mutyit?
Megnyitották a bezárt (állítólag veszteséges) vasútvonalakat. Cserébe emelték a gyorsvonatok árait. Ez így 1:1-nek tűnik nekem.
JAJMÁR
@spu00: 21:58 A megelőzés lenne a cél és a nép érdeke!
Ennél nagyobb reklámja pedig, mint ez a trafikpályázat, a dohányzásnak még nem volt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.