A kormányváltás után az Együtt 2014-Párbeszéd Magyarországért választási szövetség új adórendszert vezet be, melyben a minimálbér szintjén havi 8-10 ezerrel több marad a zsebekben - mondta Bajnai Gordon...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SLAakku
@human: ...92 ezer forint a létminimum és 64 ezer forint a nettó minimálbér. A sok elvonás után nem marad semmi. Hát még ha kényszermunkássa nyilvánitották miből éljen meg? Birósági végzés nélkül halálraitélte a kormány ezeket az embereket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
darwin
@verőce21: Nem adtam.Aki ma ,magánerőből bármilyen boltot nyit,akár trafikot,akár kocsmát,az hülye.
verőce21
@darwin: Tisztelem a véleményed, de akkor vajon miért fáj itt az embereknek, hogy akadt az országban cca. 5400 "hülye"?
darwin
@verőce21: Minimálbér...erről beszélünk.Nem értek a nagy politikához.
SLAakku
@verőce21: A Feltétel Nélküli Alapjövedelem a megoldás! Sokkal olcsóbb mint a jelenlegi szociális rendszer fenntartása és senkit sem enged éhen halni vagy az utcán megfagyni!

Olvass csak utána majd ott megérted...Sajnálom, hogy nem sikerült megértened. Felejtsd el.

darwin ma, 19:44 -re

...92 ezer forint a létminimum és 64 ezer forint a nettó minimálbér. A sok elvonás után nem marad semmi. Hát még ha kényszermunkássa nyilvánitották miből éljen meg? Birósági végzés nélkül halálraitélte a kormány ezeket az embereket.
verőce21
@darwin: Csak gondoltam, ha már úgyis eltértünk...:)
darwin
@SLAakku: Nem elég,hogy a létminimum másfélszerese a minimálbérnek,de hol van attól a közmunka bérezése? A plusz pedig az,hogy ebből még gyerekeket is kellene nevelni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.