A Népszínház utca, ahol bármit meg lehet kapni. A Házon kívül stábja a VIII. kerület hírhedt utcáját járta végig.

A drogosok, a tolvajok, a rablók, a nepperek és a hajléktalanok jól megférnek a régi kisboltok mellett. Még a helyi csibészek is azt mondják, hogy az asszonyt egyedül nem engedik le az utcára. Idegeneknek pedig sötétedés után egyáltalán nem ajánlják ezt a helyet.

A Népszínház utca, ahová este 8 után nem tanácsos betérni. Egykor a Nemzeti Színház utcája volt, elegáns környék, elegáns boltokkal. Ma viszont állandóak a balhék, a verekedések. Itt mindent megkapni, csak tudni kell kihez fordulni: lopott holmit, drogot, sőt fegyvert is. Talán kicsit túloznak, de az itt lakók azt mondták, hogy a Népszínház utcában olyan gyorsan szúrják az emberbe a kést, hogy nincs idő megnézni, ki tette. A durva helyeket bemutató sorozatunk újabb része.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bástya Elvtárs
@magyarbakancs: Amíg osztrák-magyar monarchia volt, addig csak 1 királyunk volt, ma 386!!!
sonderkommando
Megint ugyanaz a gondolat jár a fejemben: hogyan lehetséges az, hogy egy nyilvános helyen, közterületen 2013-ban ilyen figurák garázdálkodnak szabadon és rendes, tisztességes polgároknak sötétben (akár nappal is) félnivalójuk van???

Az országban az összes ilyen helyett szanálni kellene a megfelelő eszközökkel, intézkedésekkel. A bűnöző, nyilvánvalóan munkakerülő ipari hulladékot eltakarítani és amennyiben lehetséges (ez nem az a hely, félreértés ne essék!) a területet az alapig lebontani.
dömdödöm
@sonderkommando: magyarul getto . Van belőle még jó pár helyen . Ezt hívják úgy hogy igénytelenség -(((
sonderkommando
@dömdödöm: Értem, csak a bűnözés és munkakerülés melegágyának létjogosultságát nem tudom elfogadni. Ezeket a helyeket a lakóikkal együtt kellene eltakarítani, mint a szemetet.
Csak (mert vannak) a tisztességes lakókat kellene segíteni a boldogulásban a helyi önkormányzatoknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.