Minden rekordot megdöntve április végén 93,4 milliárd forintra ugrott a költségvetési intézmények lejárt adóssága. Olyan sem volt még, hogy egyetlen hónap alatt 23,3 milliárddal nőjön a tartozás. Tovább...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yeromos
Orbán Viktor majd tesz bele, de csuhaja
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SLAakku
1. Ön a jelenlegi politikai-gazdasági-pénzügyi helyzetben immár alkalmatlannak tűnik az ország vezetésére, szemlátomást nem érti, ami itthon és a világban történik.
2. Az Ön vezetésével megalakult, s változatlan összetételben regnáló bóvli-kormány időközben bóvlivá züllesztette az országot is.
3. Ön nemcsak itthon, de a térségben is rekord szintre növelte az államadósságot a magánnyugdíj pénztáraktól elvett pénzek ellenére.
A fekete Lord
Fogalomzavar van?
Gazdálkodni és garázdálkodni, nem ugyanaz?!
... aprócska, ócska, kis tévedés:D
SLAakku
...aztán meg ráadásul (nesze nektek jó magyar hazafiak) itt a nemzeti össze-vissza tartozás dala is!
A fekete Lord
@SLAakku: Erre gondoltál?
"A fekete Lord
Össze vagyunk tartozva,
hisz ki vóna,
ki ne tartozna?!
Válasz erre Tetszik11 tegnap, 13:41 Jelentem"
SLAakku
Erre gondoltam:

"Az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára, Doncsev András felesége énekli a nemzeti összetartozás dalát. Gergely Éva Barackfa című dalának kormányzati támogatású promóciója szerdán kezdődött, amikor bejelentették, hogy a dal lesz a trianoni emléknap fő száma."

A KIM társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára elmondta, hogy június 4-én 18 órakor minden magyart az Összetartozás dalá-nak közös eléneklésére buzdítanak.

Mindössze nyolc sor, három rímpár, értelmezhetetlen költői látásmód, inkoherens világkép, két ordas képzavar és egy barackfa – ezt mind sikerült belezsúfolni a nemzeti összetartozás dalába, amit zeneszerzőként Bársony Bálint jegyez, szövegíróként meg egyenesen hárman: Fenyvesi Ágnes, Bársony Bálint és Rieger Attila. De melyikük melyik soron dolgozott vajon?

most.444.hu/2013/05/22/itt-a-nemzeti-osszetartozas-dala/
SLAakku
@bundi: Magyarország jobban teljesit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.