Júniusban valószínűleg kilép a Fidesz-frakcióból a kormányt többször is nyíltan bírálóló politikus. Szerinte a földtörvény a korábbi ígértekkel szemben nem a kisbirtoknak kedvez.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SLAakku
"A Vidékfejlesztési Minisztérium politikai államtitkári posztjáról Ángyán még tavaly januárban mondott le. Döntését azzal indokolta, hogy "zsákmányszerző gazdasági érdekcsoportok", „spekuláns nagytőkés oligarchák" ellehetetlenítették a munkáját. A politikus később többször is bírálta az állami földbérletpályázatok eredményeit, azt állítva, hogy a földek többsége a kormánypártokhoz közel álló érdekcsoportok kezébe került."
Hellcat
Hmm. Elég neki csak a földtörvény hogy kilépjen? Ha ezt nem szajkózná Ángyán már egy jóideje ,hogy nem tetszik neki, akkor azt mondanám, hogy patkány a süllyedő hajót, de ez így azért más.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.