Jól halad a kormány az idei évre vállalt 300 ezer ember közfoglalkoztatásának teljesítésével, idén május 20-ig több mint 235 ezer ember dolgozott legalább egy startmunka programban - mondta Pintér Sándor belügyminiszter a Fidesz Magyarország jobban teljesít című rendezvénysorozatának miskolci eseményén. A miniszter elmondta: korábban 52 jogcímen lehetett munka nélkül segélyhez jutni, ami azt eredményezte, hogy több jövedelemhez lehetett így jutni, mint becsületes munkával. A kormány szerint segélyt az kapjon, aki valóban munkaképtelen, a munkaképeseknek pedig minél több munkát kell kínálni. A közfoglalkoztatás hasznosságának a szemléltetésére Pintér Sándor a kettős funkciójú - öntözésre és belvíz elvezetésre szolgáló - csatornák startmunka programok keretében való megtisztítását említette. Mint elmondta, ennek köszönhető, hogy idén, ellentétben a korábbi évekkel, három hét alatt sikerült a hirtelen felgyűlt belvizet 240 ezer hektárról elvezetni.

Forrás: orientpress.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Boros Anikó
A drága nyilatkozó ,pintér ,tudom nagybetű de a szart nem írom nagybetűvel.Miért nem ő dolgozik ingyen,hisz az a nem munka amit ezek csinálnak egy ruppot nem ér.De az hogy a közhasznú munkában ,minden olyan dolgot ,amiért kint mondjuk külföldön keményen fizetnek a mi bérünkhöz képest,azt megcsináltatni hát...Dolgozzanak ezek a tetűk is valamit azért a nagy összegért amit fizetés gyanánt felveszne.De nekik büdös a munka, hm...Ugye??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.