Egy évvel a következő választások előtt végre mindenki számára világossá vált, hogy Mesterházy Attila miniszterelnök akar lenni, ahogyan Bajnai Gordon is, így aztán nyilván csak napok kérdése és jól összefognak, hogy a másiknak ne sikerüljön. Ha nem jön létre az ellenzék hőn áhított egysége, nem lesz közös miniszterelnök-jelöltjük és közös képviselőjelöltjeik, akkor sem Bajnai, sem Mesterházy egyedül nem veri meg Orbánt, bár ha mégis összefeküdnének, érdekházasságuk is kudarcra van ítélve.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Nagyon úgy tűnik Mesterházyt Orbán mozgatja, kénye kedve szerint.
Orbánnak egyedül Bajnai ellenfél, ezért pénzt és energiát nem kímélve igyekszik Bajnait lejáratni, mert Orbán is tudja, Bajnai az egyetlen aki ki tudja húzni az országot a szakadékból, mert nincs lekötelezve az oligarcháknak mint a többiek.
Mindenki fél tőle, mert gyorsított bírósági eljárással rendet teremtene gyorsan, nem úgy mint a Fidesz amelyik csak ígérgette, hogy rendet tesz, de még Hagyó ügy tisztázására sem volt képes, Demszkyről nem is beszélve.
lantos
@coni: Mit szedel, conika?
Tápszert avagy kábszert?
Orbán egyetlen ellenfele ma, csak az Attila, nem pedig az "istentuggyaki" bajnai, akit, sosem nevezett ki a nép, csak a nagy semmire vállalkozott m.elnökként, azé' az egyetlen forintért, amit, ezáltal, ugyibár de facto, szarba sem vett, ahogy nem is vesz!
Jövője, a baloldalon csak Mesterházynak lehet! A bajnai, csak egy kolonc a baloldalnak, ahogy az, majd 2014-ben ki is derül!:(((
Nauta
@lantos: Szerintem a csúti kannásból szedett be!
Nauta
@coni: Beszélsz badarságokat! Elfelejtetted,hogy orban mit művelt a székházügyének,és egyéb,a vagyonosodását firtató tárgyalásokon!Vele szemben Bajnai csak úgy lenne esélyes,ha 2/3-al kerülne hatalomra.A teljes fideSS fertőzte rohadt narancsos ügyészi, és igazságszolgáltatási rendszert le kellene cserélni,és az ország érdekeit szem előtt tartó, a maffiától távol álló és az ország érdekében tenni akaró szakemberekkel feltölteni!Nos Bajnainak,de Mesterházynyk is csak így lenne esélye a fehérgalléros,bűnöző fideSSmaffiától megszabadítani az országot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.