Helyreáll a háziorvosi ellátás Cserépváralján és Tardon a helyi civilek és az MSZP közös fellépése eredményeként. A két Borsod-Abaúj-Zemplén megyei kistelepülésen egy hónapja okozott először komoly ellátási gondokat, hogy megszüntették Keszthelyi Gyula háziorvos praxisát, akihez 1200 ellátott és 100 fekvőbeteg tartozott. Utóbbiak ellátása akadozott, mivel a kirendelt tardi háziorvosnak szűkös forrásokkal kellett gazdálkodnia. A Népszava helyi forrásokra hivatkozva megírta: az ügy hátterében politikai okok álltak, Keszthelyi Gyula ugyanis többször nyilvánosan bírálta Tállai András fideszes képviselőt. Keszthelyit először Tardról szorították ki, majd megvonták cserépváraljai praxisjogát is. Az orvos akkor azzal szembesült, hogy már hiába szeretett volna receptet nyomtatni a betegeinek, a taj szám ellenőrzésekor azt írta ki az OEP szervere, hogy nincs hozzáférése a rendszerhez. Erről sem őt, sem a cserépváraljai polgármestert nem értesítették. Keszthelyi Gyula szerint emiatt súlyos,...

Forrás: ujasz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

taglo
Na andriska ,ne menj mostanába ,a doki kollegáihoz ,mert valószínű ,hogy egy zsiguli punpával fognak VÉGBÉL TÜKRÖZNI ! (Mert te megérdemled )
szepwilly
mit szamit az ember,lenyeg a bosszu!patkany fideSS!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.